Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Šocek

Zdravim všechny,

nevíte někdo max. rychlost Peugeotu 406 coupé 3l 210koní?

Díky

Neboj, na zabití na českých silnicích ti to určitě stačí! :D:D

Odesláno
Napsán autorem lampa

ale na mem tachometru je velkymi cislicemi znazorneno: 90, 150, 190, 230 :)

To ti pomaha pri razeni pri 90 tam das dvojku, pri 150 trojku, pri 190 tam lupnes ctyrku a pri 230 to konecne rozjedes na petku .-)

Odesláno

Jinak když jsme u té rychlosti, tak jsem zkoušel co to jede a údaj od výrobce je, že maximální rychlost je 197km/h je to 1,8 16v EW7, ale s klasickou ŘJ to více než 200 prostě nejelo… a to jsme se docela divil :( myslel jsem, že to má ještě nějakou rezervu, ale prostě přes 200 to nejde :o:(

Odesláno
Napsán autorem Jirkap

Jinak když jsme u té rychlosti, tak jsem zkoušel co to jede a údaj od výrobce je, že maximální rychlost je 197km/h je to 1,8 16v EW7, ale s klasickou ŘJ to více než 200 prostě nejelo… a to jsme se docela divil :( myslel jsem, že to má ještě nějakou rezervu, ale prostě přes 200 to nejde :o:(

a to jeste mas nejakou chybu na budicich me uz pri 50ti ukazujou cca o 8km vic ( aspon podle srovnani s temi ruznymi radary, jako je napr. na Evropsky od letiste ), o kolik vic pak musi ukazovat pri rychlosti vyssi. ja s tou starsi 1.8 16V ( XU7JP4) mel na tacho 210 a mozna by jeste sla :D

Odesláno

No ty budiky asi moc presny nebudou, ale na dalnici Praha - Boleslav jsem si daval zavody s nejakym dvoulitrem, uz si nepamatuju, co to bylo, ale mel jsem tam 220Km/h a nechat to jeste chvilku, tak to jde do omezovace. Nevim, s katem bych to treba na tuhle rychlost nedostal.

Ale to byla vyjimka, ja sveho milacka moc netrapim, normalne jezdim kolem 110 nebo do 120, obcas do 140 a vyjimecne nad 140, ale chvilkove. Mam rad pohodovou jizdu, i kdyz obcas mi hrabne :D

Odesláno

pokud je to 10 %, tak 54 :)

zkus to sxvalne s nejakym policajtem, jestli ti \"pujci\" radar nebo se pred tim raderem parkrat projed a uvidis kolik bude ukazovat (ale mohli by mit ten radar zkalibrovanej :))

Odesláno

nekde sem cetl, ze povolena odchylka tachometru je prave tech 10% ale jeste k tomu +- 5 km/h, takze ve meste se ti doopravdy muze stat ze pojede 59 a ve skutesnosti pojedes cca 50 a budes porad v toleranci.

Odesláno
Napsán autorem Masinka

nekde sem cetl, ze povolena odchylka tachometru je prave tech 10% ale jeste k tomu +- 5 km/h, takze ve meste se ti doopravdy muze stat ze pojede 59 a ve skutesnosti pojedes cca 50 a budes porad v toleranci.

Dyk jsem to psal na Evropsky smerem od letiste si to vzdycky overuju, pribrzdim si abych jel proti tomu radaru co ukazuje na velky tabuli pred prechodem rychlost sam a porovnavam s tachometrem vychazi mi to o 10km/h min nez ukazujou budiky

Odesláno
Napsán autorem Tornado

Ja myslim ze jo, neco nam o tom rikali i kdysi v autoskole.

A co vy co mate TD, kolik z toho vytahnete.

Ja ze svy 1,9TD 175km/h (na rovine), ale teda s plyn.pedalem u zeme.

Jsem na tom uplně stejně... 175km/h a pegina už nemůže... Hold starší kousek....:D

Odesláno
Napsán autorem Jirkap

Dneska večer pojedu směrem na letiště, takže to taky zkusím jak mi to měří ;)

Z Dejvic na letiště to nezměříš, musíš jet obráceně, z letiště do centra, tam je ta tabule. :D:D:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...