Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Grillmasters po 12-té, 20. 10. 2012, nájezd po 15:00(po dohodě i dříve), aneb což takhle dát si schůzku naslepo?

Recommended Posts

Odesláno

mě teď auto nejede na 100%..vidím tam malej pokles výkonu ale bude to jedna z dvou věcí...buď přicpanej katalizátor kterej jde příští týden pryč neb už mám objednané potrubí a nebo uýž je turbína přidřená na osičce...už od odby kdy jsem s autem pár měsíců jezdil byl z turba slyšet při určitých otáčkách jiný zvuk.takže to že je načaté vím delší dobu ,jen bych nerad aby odešlo zrovna teď ale zkrátka plní až od cca 2000 a před tím plnilo od 1800 otáček ale i tak jede poměrně slušně.přestalo to z ničeho nic kouřit tak opravdu nevím čím to bude

Odesláno

Hele vy nafťáci, založtě si někde řepný téma a nehumuste tady nebo vás v sobotu poleju přepáleným z fritézy a hodím na gril :roker

Krkovička už se chystá, beru 45 porcí. cena jako vždy, 50,-/os/2 steaky.

Bude zájem o mleté/karboše na grilu...?

Odesláno

Krkovicka mnam mnam :) Hele mam taky naky zraso dovalit ? Nebo flasku tvrdyho pro pana domaciho ? Nerad bych urazil na G-Masters jsem zatim byl jen 1x :(

Odesláno

Pavle, OK, vyměním za guláš :P

[upravil dne 17/10/12 17:22 od minimaxa]

Odesláno

No Hurvajze až sežere svůj příděl musíme někde uvázat :D Že jo Ráďo :bacha:D

Odesláno

A až na nás ta plešatá hlava v tý blond paruce co pro něj mám nachystanou bude dělat \"budliky budliky\" sám se rád někam schová :P:D:D

Odesláno

No nic Hurvajz, z někoho si musíme dělat srandu. Tak mě napadá, co zelenina? budeš zásobovat, nebo mám něco dovalit...? Apropoooo, co sejra? bude? že bych si objednal....

Odesláno

Už to mááááám ... Co kdybych zase jako loni dovezl pár těch belgickejch lomcováků v těch pěknejch flaštičkách ? :D:papa

Pro připomenutí možnosti :

2qx9h10.gif

2z70geq.png

23jogav.jpg

Odesláno
No nic Hurvajz, z někoho si musíme dělat srandu. Tak mě napadá, co zelenina? budeš zásobovat, nebo mám něco dovalit...? Apropoooo, co sejra? bude? že bych si objednal....
Nějaký papriky tu ještě jsou tak vezmu, možná i rajče, ale jinak nic moc, už to končí, jo porek by ještě byl pokud chceš.

Jo sejra není a ted nebude, nejsou kuzlatka tak je malo mlička a to co je vypijou prasatka. Po kuzlatech zase bude, tak vydržte

Jinak k těm rejpancum: Sranda musi bejt, ale uvazovat se nenecham:D:D:D

A kde jsi přišel na Budliky budliky?

StibTo: pro mě klidně Leffe brune, mňam;)

Jo jinak mužu vzít tu Dýni pokud chcete vydlabat a svítit s ní, ale dostali jsme malou zelenooranžovou, velká je asi jako minikova hlava:mrk:D:D

[upravil dne 17/10/12 20:55 od Radek Hurvajz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...