Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Čau, vím, že už se to tu rozebíralo, ale nevím jak na to. Potřebuji to dodělat-čidlo mám hotové-dotažené z levého zrcátka(spolujezdcova strana)-dotáhl jsem to až dolů(ke kostce) a teď se tedy ptám-kam to mám napojit? Jaká je barva drátů a jak je najdu? Díky moc

Odesláno

k jaky kostce ?

co to je za rok vyroby ? starej model nebo novej s BSI ?

draty maji cisla 620 a 621, na barve nezalezi, i kdyz mohly by byt oba dva oranzove, kazdopadne rozhoduje to cislo dratu, ne barva

Odesláno
k jaky kostce ?

co to je za rok vyroby ? starej model nebo novej s BSI ?

draty maji cisla 620 a 621, na barve nezalezi, i kdyz mohly by byt oba dva oranzove, kazdopadne rozhoduje to cislo dratu, ne barva

A jsou to dráty 620 a 621? :P Mě totiž bylo řečeno 720 a 721 a ty nemůžu najít ;)

Odesláno

no ono asi nejspis v konektoru ve dverich nebudou, ta cast v kabinovem svazku mezi konektorem co je pod popelnikem u radici paky a konektorem v A-sloupku spolujezdce vetsinou nebyva natazena, v mym aute jsem to taky musel natahnout, vede to pod popelnikem podel rucni brzdy, pak pod sedacku spolujezdce a podel prahu k tomu sloupku

Odesláno
no ono asi nejspis v konektoru ve dverich nebudou, ta cast v kabinovem svazku mezi konektorem co je pod popelnikem u radici paky a konektorem v A-sloupku spolujezdce vetsinou nebyva natazena, v mym aute jsem to taky musel natahnout, vede to pod popelnikem podel rucni brzdy, pak pod sedacku spolujezdce a podel prahu k tomu sloupku

Nemáš prosím schéma té kostky? Co je pod popelníkem? Ať vím kterej drát je od toho čidla :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...