slavik8 Odesláno 17. září 2012 Odesláno 17. září 2012 Čau, vím, že už se to tu rozebíralo, ale nevím jak na to. Potřebuji to dodělat-čidlo mám hotové-dotažené z levého zrcátka(spolujezdcova strana)-dotáhl jsem to až dolů(ke kostce) a teď se tedy ptám-kam to mám napojit? Jaká je barva drátů a jak je najdu? Díky moc Citovat
Ferry Odesláno 17. září 2012 Odesláno 17. září 2012 k jaky kostce ? co to je za rok vyroby ? starej model nebo novej s BSI ? draty maji cisla 620 a 621, na barve nezalezi, i kdyz mohly by byt oba dva oranzove, kazdopadne rozhoduje to cislo dratu, ne barva Citovat
slavik8 Odesláno 17. září 2012 Autor Odesláno 17. září 2012 Kostka ve dveřích. Je to 1997. Barvu chci aby se mi to líp hledalo-nemůžu na to pořád dojít Citovat
slavik8 Odesláno 17. září 2012 Autor Odesláno 17. září 2012 k jaky kostce ? co to je za rok vyroby ? starej model nebo novej s BSI ? draty maji cisla 620 a 621, na barve nezalezi, i kdyz mohly by byt oba dva oranzove, kazdopadne rozhoduje to cislo dratu, ne barva A jsou to dráty 620 a 621? Mě totiž bylo řečeno 720 a 721 a ty nemůžu najít Citovat
Ferry Odesláno 17. září 2012 Odesláno 17. září 2012 pardon, upsal jsem se, jsou to ty 720 a 721 Citovat
slavik8 Odesláno 17. září 2012 Autor Odesláno 17. září 2012 pardon, upsal jsem se, jsou to ty 720 a 721 Tak ty nemůžu najít Citovat
Ferry Odesláno 17. září 2012 Odesláno 17. září 2012 no ono asi nejspis v konektoru ve dverich nebudou, ta cast v kabinovem svazku mezi konektorem co je pod popelnikem u radici paky a konektorem v A-sloupku spolujezdce vetsinou nebyva natazena, v mym aute jsem to taky musel natahnout, vede to pod popelnikem podel rucni brzdy, pak pod sedacku spolujezdce a podel prahu k tomu sloupku Citovat
slavik8 Odesláno 17. září 2012 Autor Odesláno 17. září 2012 no ono asi nejspis v konektoru ve dverich nebudou, ta cast v kabinovem svazku mezi konektorem co je pod popelnikem u radici paky a konektorem v A-sloupku spolujezdce vetsinou nebyva natazena, v mym aute jsem to taky musel natahnout, vede to pod popelnikem podel rucni brzdy, pak pod sedacku spolujezdce a podel prahu k tomu sloupku Nemáš prosím schéma té kostky? Co je pod popelníkem? Ať vím kterej drát je od toho čidla Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.