Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsetkych ! Mam problem auto mi zdochne , hlavne to robi ked je studeny motor.so startovanim som problem zatial nemal , niekedy akokeby po nastartovani riadne skakali otacky ,no dnes rano trochu dlhsie startovalo .Ked zdochne , vyhodi chybu (velky unik tlaku paliva.)Niekedy prejdem aj 200 km a auto ide bez chyby , niekedy mi zdochne 3 x za minutu. V january som menil podavacie cerpadlo v nadrzi.Od vtedy sa mi okolo vika nadrze(okolo cerpadla) sem tam objavy nafta.Asi dobre netesni .Moze to byt aj pre to?ja myslim ze asi tazko ,ale neviem....Vymenil som na doporucenie aj ventil vysokotlakoveho cerpadla DRV- ventil.(po vymene sa auto chovalo presne tak ako pred tym ).Na aute j e samozrejme vymeneny palivovy filter, vzduchovy filter,takze tam chybu nevidim....Prisim ak sa niekto stretol s podobnym problemom aby sa mi ozval budem povdacny za kazdu skusenost .Uz neviem kde sa s tym mam obratit nikto mi to zatial nedokazal vyriesit 4x diagnostika niekedy chyba sama zhasne niekedy nie.Je mozne ze by opat zlyhalo podavacie cerpadlo v nadrzi?po zhruba 8 mesiacoch?Kupoval som to lacnejsie (Spanielske)Ako na to prist ci je to prave ono.

Odesláno

podla mojho nazoru ti pusta niektory vstrekovac naftu do prepadu, neviem kolko tam mas km ale prakticka skusenost okolo 250tis km vstreky repas/vymena...

zistis to jednoducho, vezmi 4 injekcne striekacky a pripoj ich na prepady zo vstrekovacov ked nastartujes v kazdom by malo byt +/- rovnako nafty ak bude v niektorom nepomerne viac mas ho... btw nedymi to auto pod zatazou?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...