Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak jsem si poridil 106 gti :) 2002 rok vyroby, motor 1.6 16v ktery ma vykon 87 kw 900kg. Je to krasne auto ktere me stalo 30000kc myslim si ze toto auto za hubicku :) pri najetych 110000km. I kdyz na nem je par much miluji ho .

Odesláno

Ahoj dejve, tak ti sem dodávám fotky jako tvuj uploadovací zástupce :D

Kopie_-_1.jpg

Kopie_-_4.jpg

Kopie_-_10.jpg

Kopie_-_7.jpg

Kopie_-_5.jpg

[Edited on 14/9/12 20:22 by Háček]

[Edited on 14/9/12 20:24 by Háček]

Odesláno

prohližel sem si dejvuv techničák a je psaná černá matná takže tak má být :) ale už je na par mistech vidět oprejskání od kamínků jako je normalně .. :) poradil sem mu řádně to omejt hlavně motor protože ten je solidně zaneřáděnej :) ...

Odesláno

taky jsem to ted pitval,jestli je to matná nebo nepovedená barva,nastříkaný je to pěkně a ta matná mu docela sluší,pěkný autíko,tak at slouží a vítej v klubu:)

Odesláno

Taky jsem vahal jestli to nekdo spatne strikal, nebo ne - fotky klamou. Kazdopadne ta mata cerna tomu slusi, jeste osadit pridavne lampy a nejake pekne ALu a bude to fakt krasacec. Jinak vitej

Odesláno

tak jestli je to mat, tak to potom jo, ale stejně mi to přijde takový nepřirozený, možná na živo to je uplně něco jiného, mohl bych to omrknout osobně, nemám to do Jablonnýho zas tak moc daleko :roker

Odesláno

řernej mat mi přijde sociální..je to jako když někdo neměl na lakýrníka a koupi díly s autokelly ktery nestihl nalakovat.... černej mat na celym autěě je divnej....

Odesláno

to Rejty a Tom_206: Nedávno sem potkal po cestě do práce Q7 celou v černým matu na cca 20\'\' kolech... a vůbec to nevypadalo sociálně:D

Jinak vítám novýho člena a přeju hlavně hodně super zážitků s Pugem a málo starostí:super

Odesláno

Odee: Q7 je luxusní auto, tam je to s něčím sladěný a nevypadá to sociálně ale 106 GTI v černým matu na plechách s poklicema vypadá fakt dost sociálně ... :roll Kdyby to bylo sundaný dolu a byly na tom třeba leštěný kola, tak proč ne... ale takhle ?

Nebudem tady asi dál šířit OT :)

Odesláno

Ale vždyŤ tohle všecko může ještě přijít, snížení a leštěný kola. Vždyť to nemůže nakoupit všechno hned :aut ať slouží Peugeot. A barvu jenom schvaluju :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...