Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

neví někdo jak se říká tomu konektoru co je na koaxu cca 15-20cm před antenou? Ten konektor scháním, tak jestli má nějaké označení nebo název, který by mě ulehčil vyhledávání... jestli to tedy není original Peugeot... Popř. jestli nemá někdo přímo odkaz na nějaký shop, kde to prodávájí.

Zatím jsem našel jen podobný HIRSCHMANN, ale ten je o trochu větší a má pár dalších nedostatků...

Zítra případně přidám foto.

Nevím jestli je to tu podstatný, ale pro jistotu přidávám VIN:

VF33C9HYB84038785.. jinak o autu v podpisu.

Předem díky za jakýkoli poznatek.

Odesláno

Zítra dám to foto...

Konektor ve schématu není, ale v autě mezi kabelem (jak je tam kreslený) a spodní částí anteny je. Není to v jednom kuse tzn. nejde kabel přímo do anteny. Z té patice anteny jsou vyvedený dva kablíky - koax a napájení a jsou překonektorovaný na vnitřní formu.

Každopádně zatím díky za snahu ;)

PS: Ten VIN jsem si říkal, že tady možná bude zbytečný, protože jsem doufal, že alespoň antena bude na všech P stejná :D

PS2: ty konektory jsou uchycené na té sponě č.73

[upravil dne 13/9/12 22:40 od Milanor]

Odesláno

Jo to bohužel ne, taky jsem tam koukal. By mě zajímalo třeba i kolik stojí nová orig anténa, ale tu jsem tam taky nenašel. Ale nejsem se serviceboxem moc kamarád.

Stará zlobila, tak jsem se pustil do výměny, ale trochu jinou cestou než orig anténou a konektory mě teď nesedí, tak proto ten konektor scháním...

Odesláno

měl si tam anténu nebo ji teprve doděláváš? :myslim

EDIT: když tam nacvakám svojě VIN tak mám tenhle obrázek a z toho mi vychází že si tam anténu neměl,jenom nějakou přípravu

tegzyut2pxpmyst2jxahtdkgwtwbs7ba.JPG

[upravil dne 13/9/12 23:53 od Gabriel 307]

Odesláno

no na tvém obrázku mi chybí uložení antény a prut-drát antény,myslím v tom seznamu

EDIT: cena uložení antény č.1 je 401,40Kč oem kód 6561Y1

cena drátu antény č.2 je 225,90 Kč oem kód 6561A0

ceny a oem kódy jsou z mého obrázku,myslím že je to stejný

[upravil dne 13/9/12 23:59 od Gabriel 307]

Odesláno

Milanor : koukni v serviceboxu na katalog šroubů, spojovacího materiálu a konektorů

rd6ckqdybf6fvsvd4gqhznnwj6bdmsdr.JPG

pak dej česky a pak spoje

mcagccmwpge3xnym6arvgep5xc24rc6s.JPG

třeba ho tam najdeš

pak dej vědět jestli jo

[upravil dne 16/9/12 02:39 od Gabriel 307]

Odesláno

To Michal.x: Je jich tam dost, ale ten můj ne :D

To Gabriel 307: V těch konektorách ho nevidím. Co kdyby to neprodávali jako náhradní díl, ale když koupíš kabel, tak už má konektory a to samé anténa.. jen propojit..

Tady jsou ty fotky, nějak jsem se k tomu dřív nedostal. Konektor je na první zakroužkován a má na sobě černou plastovou krytku, která brání rozpojení. Na druhé fotce je konektor rozpojen a krytka dole. Ta fotka je trochu přesvícená, ale ten konektor je samice s dirkou na trn o průměru cca 1mm zalícovaná s tou kovovou částí konektoru.

Včera jsem projel v Plzni GMko, GES, Kůse a několik dalších neznámých krámků co mě napadli a nikde to prej ani neviděli. Už mě to nebaví, tak asi přistoupím k razantější variantě. Ustřihnout ten původní konektor se mě nechce - nechci ničit ten orig (jestli je to orig), tak asi zkusím dotáhnout novej kabel od rádia s DINkovými konektory, kterej přiložím k původnímu. Jen nevím co je za konektor na straně u rádia, aby tam zas nebyl nějakej mrzák :D A mam strach z rozebírání auta.. hlavně u přístrojovky, ještě jsem tam nic nesundaval :D

20120913170.jpg

20120912168.jpg

[upravil dne 18/9/12 06:10 od Milanor]

[upravil dne 18/9/12 06:11 od Milanor]

Odesláno
Co kdyby to neprodávali jako náhradní díl, ale když koupíš kabel, tak už má konektory a to samé anténa..jen propojit

možná to tak skutečně je :myslim nevím-podle toho jak to je nalisovaný bych tipoval že jo

rozdělávat možná nemusíš,jenom prostrčíš kabel antény pod přístrojovkou,nebo když vyndáš rádio tak si na původní kabel od antény přivaž-připevni nový a třeba se ti povede ho protáhnout

[upravil dne 18/9/12 07:15 od Gabriel 307]

Odesláno

Taky jsem uvažoval nad tím, že to protáhnu za ten původní, ale zas bych rád aby tam zůstal, kdybych se do budoucna z nějakých důvodů rozhodl tam vrátit origo anténu :) No uvidím, ještě to musím promyslet.. Asi nevíš, co je za konektor na straně rádia? Mam to klasický na CD..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...