Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Luciferka: Tak jak to u vás vypadá se sněhem? V Pardubicích už tři hodiny chumelí:aut

Hádám, že většina zdejšího obyvatelstva bude mít klouzacího blbnutí za tento víkend víc než plné zuby:D By mě zajímalo, kolik jich už stihlo přezout :myslim Já mám zimáky už od středy a jsem vysmátej :roker

Už se nějak blíže rýsuje termín akce? Už se moc těším! :aut

Odesláno

V K. Varech sněhu tak cca 2cm, mokrý. Sněžilo tu od večera. Dneska jsme byli na horách a krása. Počkáme, ještě určitě připadne, toho bych se nebála. :) Jinak mám přezuto od pondělka, už tu byla celkem zima.

Taky už se moc těšim na zimní blbnutí...i na vás :papa

Odesláno

Se sněhem zatím špatný, co?! :nevim

Luci(-ferko): Jestli budeš ten sníh nějak specialně objednávat tam nahoře, tak prosím na tento nebo až přespříští víkend. Já bych totiž o víkendu 24.-25.11. skoro s jistotou nemohl dorazit a to by mě moooc mrzelo :(

Nota bene bych tu pak byl jen za \"slibotechnu\" místo spolehlivého účastníka a to taky nechci, ne ne ne :bojim

Odesláno

Sníh široko daleko nikde...ani tady v okolí na horách.... Je 14 dní do konce měsíce a zatim to teda opravdu nevypadá tak, že by se něco - počasí změnilo :(:roll

Takže bych to viděla asi tak, že tuto akci odložíme po novém roce (leden nebo únor). :myslim

Odesláno

po lednu bych do toho šel taky vezmu sáňky a má někdo tažný? dlouho jsem tu nebyl a asi ani dlouho nebudu tak kdyby někdo pak informoval kdyžtak na FB děkuju ale rád bych se zúčastnil alespoň jako pozorovatel.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak přátelé, konečně začíná sněžit i na Karlovarsku, ale uvidíme, jak to bude pokračovat. :myslim

Nepředpokládám velkou účast, pokud by vše klaplo a sraz se udělal v sobotu/neděli.... nebo?

Odesláno

Luci, já s tím stále počítám :aut

Jenom ne prosím tento víkend a o 2. volební sobotě...

[Edited on 18/1/13 00:29 by Veverka]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Lucko, už sněží! Alespoň tady v Praze. Ve Špindlu prý taky a podle zpráv z netu prý taky R10 i D1 docela mazec. Jak jsou na tom Kalamáry Vary a okolí? :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...