Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pražáky betere taky? Na školu smyku se chystám už léta a znáte to... Takže prima nápad a (se všemi těmi podle práce/dovolené) bych byl pro! :papa

Odesláno
Jasný, kdo bude chtít přijet, má možnost, proč by ne... :papa Kort další 307ma do party...super :super

Tak se také budu snažit doklouzat na letiště s 307mou:D,no a termín je mi jedno,jelikož nemám prašule ani 1., ani 31.:(

\"spolubydlící\" bude muset uvolnit finance,jinak:bacha:bacha

:D

pozn: luciferka co přední pero?,už je to v cajchu? vím vše, FBI

funguje spolehlivě:D:D

Odesláno

Jinak, přátelé,

mám rozjednaný 3 autoškoly se kterýma tedka domlouvám podmínky \"školy smyku\". Pokud to půjde dobře, tak za týýýýýýden bych.....tu nebudu :o:D... ale do 15. bych snad měla mít už něco vyjednáno a dám vědět. :papa

Tak jen dávám info o mé činnosti ;)

Update: V ÚTERÝ JEDNÁNÍ S JEDNOU AUTOŠKOLOU O ŠS.

[upravil dne 5/10/12 10:56 od Luciferka]

Odesláno

Dnešním dnem DOMLUVENO s autoškolou:Škola smyku - klouzání

- krátká teoretická část a dlouuuuhá praktická část... dali jsme dohromady několik variant klouzání mezi kužely, ledovou plochou atd.:super

- bez časového omezení (není limitovaný, že za 2 hodiny to musíme stihnout)

- máme si připravit i otázky ohledně bežného provozu, na co bysme se rádi zeptali, jak to vysvětluje zákon atd.- každý by měl mít v autě bezpečnostní vestu, popř. i lano, řetězy

- pan majitel je opravdu vstřícný a příjemný pán

- cena 200,-Kč/os. - což si myslím, že za ten souhrn věcí, na kterých jsme se dohodli a bez časového omezení, je super cena. Co vy na to?

Termín: nechali jsme otevřený - záleží na počasí, prozatím LISTOPAD, SOBOTA to bude určitě.

Lokalita: letiště Krásno (Bečov n./Teplou, Horní Slavkov - kousek od KV), náhradní plocha: u krajského úřadu nebo u býv. Hypernovy

Tak budu doufat, že se vám to zalíbí a moje práce nepřišla vniveč ;):papa

[upravil dne 15/10/12 10:37 od Luciferka]

Odesláno

Nick...... sraz + \"ŠS\"

Luciferka X X

Shootik X X

Antik X X

Moby89 X X

Veverka X X

Mccolor X

Mildasek 2x X X

Negrbob X X

Kata517 X X

Kardi X X

Ráda bych do konce měsíce října odevzdala počet účastníků \"ŠS\".

Samozřejmě, termín nemáme daný. Záleží to na počasí a to bohužel naplánovat nejde :(Prosinec to nebude, pač bude mít každý jiné starosti - vánoční sraz P-Clubu, mikuláš, vánoce atd.

[upravil dne 21/10/12 11:24 od Luciferka]

Odesláno

Tak budu doufat, že se vám to zalíbí a moje práce nepřišla vniveč ;):papa

[upravil dne 9/10/12 13:20 od Luciferka]

Dobra prace, jsi naprosta bajecna a budeme te vsude chvalit :potlesk:roker

Odesláno

Jéé super.

Taky tě musim pochválit.

Pokud se bude jednat o sobotu : 3.11 nebo 17.11 nebo 1.12 nebo 15.12 tak bych do toho šel taky.

Klouzajdu si ád vyzkoušim a rád se podivam jak kloužou ostatní. Peníze na to si dám specielně stranou.

Odesláno

ÓÓ děkuji, děkuji :mad::)

Antiku... termín moc neovlivním...musíme si dát požadavek na počasí tam nahoru ;)

Jinak prosinec bych asi vynechala, pač každej bude mít starosti s mikulášem, vánocema atd. Peníze na dárky, firemní večírky a bla bla... Pak bych to viděla na leden.

Odesláno

No leden netuším jakej budu mít, ale Soboty co mam volno jsem napsal. V případě jiné soboty je to jasný, i když možná mi daj dovolenou, o čemž dost pochybuju.

Tak i tak, pokud bude Klouzačka v jinou sobotu, je velmi pravděpodobné, že nedorazim.

Ale bylo by dobré oslovit Peugeot_22. Ten je Mostu a sam řikal že je škoda že nemohl být na sraze v Mostě.

Odesláno

Luci(-ferko) ;), super zpráva a klobouk dolů! :potlesk

Počítej se mnou v sobotu v listopadu na sraz i školu smyku :roker

Ačkoliv vycházím z toho, že to bude v listopadu spíš později než dřív, má-li být sníh :myslim

Možná bych přijel i s ženou - zatím neřidička resp. účastník-spolujezdec :ticho

Takže ještě jednou - skvělá práce :potlesk a budu se těšit! :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...