Luciferka Odesláno 27. září 2012 Autor Odesláno 27. září 2012 Nic proti, ale řekla bych, že je to už trochu z ruky... Citovat
Veverka Odesláno 28. září 2012 Odesláno 28. září 2012 Pražáky betere taky? Na školu smyku se chystám už léta a znáte to... Takže prima nápad a (se všemi těmi podle práce/dovolené) bych byl pro! Citovat
Luciferka Odesláno 30. září 2012 Autor Odesláno 30. září 2012 Jasný, kdo bude chtít přijet, má možnost, proč by ne... Kort další 307ma do party...super Citovat
mccolor Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 Jasný, kdo bude chtít přijet, má možnost, proč by ne... Kort další 307ma do party...super Tak se také budu snažit doklouzat na letiště s 307mou:D,no a termín je mi jedno,jelikož nemám prašule ani 1., ani 31. \"spolubydlící\" bude muset uvolnit finance,jinak:bacha:bacha pozn: luciferka co přední pero?,už je to v cajchu? vím vše, FBI funguje spolehlivě:D Citovat
Mildasek Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Ahoj, berete i 306:D:D. Já pokud bude také volný termín tak rád dovalím.. Citovat
Luciferka Odesláno 3. říjen 2012 Autor Odesláno 3. říjen 2012 Ahoj, berete i 306:D:D. Já pokud bude také volný termín tak rád dovalím.. modrá se tam bude vyjímat Citovat
Luciferka Odesláno 3. říjen 2012 Autor Odesláno 3. říjen 2012 Jinak, přátelé, mám rozjednaný 3 autoškoly se kterýma tedka domlouvám podmínky \"školy smyku\". Pokud to půjde dobře, tak za týýýýýýden bych.....tu nebudu ... ale do 15. bych snad měla mít už něco vyjednáno a dám vědět. Tak jen dávám info o mé činnosti Update: V ÚTERÝ JEDNÁNÍ S JEDNOU AUTOŠKOLOU O ŠS. [upravil dne 5/10/12 10:56 od Luciferka] Citovat
Luciferka Odesláno 9. říjen 2012 Autor Odesláno 9. říjen 2012 Dnešním dnem DOMLUVENO s autoškolou:Škola smyku - klouzání - krátká teoretická část a dlouuuuhá praktická část... dali jsme dohromady několik variant klouzání mezi kužely, ledovou plochou atd. - bez časového omezení (není limitovaný, že za 2 hodiny to musíme stihnout) - máme si připravit i otázky ohledně bežného provozu, na co bysme se rádi zeptali, jak to vysvětluje zákon atd.- každý by měl mít v autě bezpečnostní vestu, popř. i lano, řetězy - pan majitel je opravdu vstřícný a příjemný pán - cena 200,-Kč/os. - což si myslím, že za ten souhrn věcí, na kterých jsme se dohodli a bez časového omezení, je super cena. Co vy na to? Termín: nechali jsme otevřený - záleží na počasí, prozatím LISTOPAD, SOBOTA to bude určitě. Lokalita: letiště Krásno (Bečov n./Teplou, Horní Slavkov - kousek od KV), náhradní plocha: u krajského úřadu nebo u býv. Hypernovy Tak budu doufat, že se vám to zalíbí a moje práce nepřišla vniveč [upravil dne 15/10/12 10:37 od Luciferka] Citovat
Luciferka Odesláno 9. říjen 2012 Autor Odesláno 9. říjen 2012 Nick...... sraz + \"ŠS\" Luciferka X X Shootik X X Antik X X Moby89 X X Veverka X X Mccolor X Mildasek 2x X X Negrbob X X Kata517 X X Kardi X X Ráda bych do konce měsíce října odevzdala počet účastníků \"ŠS\". Samozřejmě, termín nemáme daný. Záleží to na počasí a to bohužel naplánovat nejde Prosinec to nebude, pač bude mít každý jiné starosti - vánoční sraz P-Clubu, mikuláš, vánoce atd. [upravil dne 21/10/12 11:24 od Luciferka] Citovat
Shootik Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 Tak budu doufat, že se vám to zalíbí a moje práce nepřišla vniveč [upravil dne 9/10/12 13:20 od Luciferka] Dobra prace, jsi naprosta bajecna a budeme te vsude chvalit Citovat
antik Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 Jéé super. Taky tě musim pochválit. Pokud se bude jednat o sobotu : 3.11 nebo 17.11 nebo 1.12 nebo 15.12 tak bych do toho šel taky. Klouzajdu si ád vyzkoušim a rád se podivam jak kloužou ostatní. Peníze na to si dám specielně stranou. Citovat
Luciferka Odesláno 9. říjen 2012 Autor Odesláno 9. říjen 2012 ÓÓ děkuji, děkuji Antiku... termín moc neovlivním...musíme si dát požadavek na počasí tam nahoru Jinak prosinec bych asi vynechala, pač každej bude mít starosti s mikulášem, vánocema atd. Peníze na dárky, firemní večírky a bla bla... Pak bych to viděla na leden. Citovat
antik Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 No leden netuším jakej budu mít, ale Soboty co mam volno jsem napsal. V případě jiné soboty je to jasný, i když možná mi daj dovolenou, o čemž dost pochybuju. Tak i tak, pokud bude Klouzačka v jinou sobotu, je velmi pravděpodobné, že nedorazim. Ale bylo by dobré oslovit Peugeot_22. Ten je Mostu a sam řikal že je škoda že nemohl být na sraze v Mostě. Citovat
Veverka Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 Luci(-ferko) , super zpráva a klobouk dolů! Počítej se mnou v sobotu v listopadu na sraz i školu smyku Ačkoliv vycházím z toho, že to bude v listopadu spíš později než dřív, má-li být sníh Možná bych přijel i s ženou - zatím neřidička resp. účastník-spolujezdec Takže ještě jednou - skvělá práce a budu se těšit! Citovat
Luciferka Odesláno 15. říjen 2012 Autor Odesláno 15. říjen 2012 Uzávěrka přihlášek je 31. října 2012 vč. Děkuju za pochopení. Citovat
Angelussy Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 Pokud bude klouzání v lednu tak se hlásím i na školu smyku Citovat
negrbob Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 Toz ja se taky zucastnim jak srazu tak smejkaní at je to kdy je to, teda mimo 24.12. a 1.1. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.