Angelussy Odesláno 17. září 2012 Odesláno 17. září 2012 Řekla bych že by bylo super zjistit kolik by ta škola smyku stála cca pro skupinu 10 lidí ať víme podle čeho se orientovat ;-) Pro mě by to teda bylo rozhodně jednodušší říct ano ne Co se týče letiště.. neblafu do toho, neznám krom toho z posledního srazu ani jedno Ale tohle co jsme byli naposledy by asi šlo .. na tom place co jsme byli ikdyž bude sníh.. zapadne i ta tráva uprostřed a bude to třeba sjízdný čtverec ) A jinak ráááda ze zúčastním, to je jasné ;-) Citovat
FrantaCV Odesláno 17. září 2012 Odesláno 17. září 2012 Orientačně - ale opravdu jen orintačně - pro 10 účastníků cca 100,- Kč na hlavu. Citovat
macik.83 Odesláno 17. září 2012 Odesláno 17. září 2012 To zni dobre, teoreticky bych sel do toho i ja Muzu dat jeden tip na letiste v Krasne, Luciferka by mohla vedet. Citovat
Shootik Odesláno 17. září 2012 Odesláno 17. září 2012 No myslim ze to letiste v Brezne nebude ani potreba upravovat, jezdim tam kazdou zimu jako hromada dalsich lidi a vzdy je to pekne ujezdene. Citovat
Luciferka Odesláno 17. září 2012 Autor Odesláno 17. září 2012 No Březno u Chomutova = asfalt, Délka 600 m, šířka 30 m (kdo tam byl tak už představu má) Problém by byla jen nějaká příprava. Běžně se neudržuje, takže vysoká vrstva sněhu, zmrazky a podobně by nám mohly nadělat trochu starosti. Nicméně, mohl bych domluvit traktor s radlicí aby nám ten prostor upravil. Pochopitelně taky záleží na počasí (třeba to ani nebude nutné) a nebylo by to zadarmo. Momentálně nemám představu kolik by si za takovouto službu řekl, ale ze známosti by se mohl držet \"při zdi\". Pak už by to bylo jen o tom, kolik bude o \"Školu smyku\" zájemců. V případě vysokého sněhu by mohli blíže bydlící členové udusat sníh třeba válením sudů Každopádně, pokud klapne škola smyku v CV, tak bych to opravdu viděla na to Březno. Pač pak případný přejezd do UL... Citovat
antik Odesláno 17. září 2012 Odesláno 17. září 2012 tak v tom případě, by to chtělo tam ject po někom, a je to bez prááce. Jen sledovat kdo tam byl. Citovat
FrantaCV Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 No určitě bychom nebyli jediní, kdo tento prosror právě k těmto účelům využívá. Nicméně tady je jeden zásadní určující faktor a tím je počasí a s tím samozřejmě jde ruku v ruce termín konání, který musí být znám v dostatečném předstihu aby si zájemci mohli naplánovat volno. A další věc je, že je to veřejný prostor, takže může dojít i k kolizi s jinými zájemci. V srpnu to vyšlo až na ty dva motorkáře, kteří to ale hned vzdali. Je tady i další možnost - autocvičiště u autoškoly OMEGA - ale to už je o jiných penězích. To už ale myslím zmínila Luciferka. Citovat
Luciferka Odesláno 19. září 2012 Autor Odesláno 19. září 2012 Dostala jsem tip ještě na jedno letiště... resp. dvě, ale jen jedno z toho, připadá v úvahu. O víkendu se tam zajedu podívat a pak dám vědět. Je to u KV. V případě, že padne škola smyku v CV nebo pro případ, že zajístím ŠS (škola smyku) v KV. [upravil dne 23/9/12 10:13 od Luciferka] Citovat
Luciferka Odesláno 23. září 2012 Autor Odesláno 23. září 2012 Tak letiště prozkoumáno a jeví se jako vyhovující... s krásným výhledem Citovat
Luciferka Odesláno 23. září 2012 Autor Odesláno 23. září 2012 Letiště na kopci v Krásně. Plocha jako nová, bez výmolů, hrbů atd. [upravil dne 23/9/12 14:21 od Luciferka] Citovat
antik Odesláno 23. září 2012 Odesláno 23. září 2012 to i vypadá polohou výše, že by tam mohlo býti mrzlivo, což je na klouzačku jako dělané. ale poměrně daleko odemne. cca 150 km což mám dle map 2:20 h cesty zase na druhou stranu, pokud se termín netrefí do mého pracovního harmonogramu, tam mam ta i tak smůlu [upravil dne 23/9/12 14:14 od antik] Citovat
Kardi Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 Do Plané to mám tak 10 Km a do M.L. tak 20, ale jel bych taky..ještě jsem nebyl nikde a už bych s mojí Hello Kitty vyrazil... Citovat
macik.83 Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 No nerikal jsem to s tim Krasnem? Snehu tam byva vzdycky dost. Citovat
Luciferka Odesláno 25. září 2012 Autor Odesláno 25. září 2012 No nerikal jsem to s tim Krasnem? Snehu tam byva vzdycky dost. řikal..proto děkuju za tip. Citovat
Kata517 Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 Já uvidím, ae chtěla bych dorazit .. přeci jenom, na sněhu jsem s Parťákem ještě moc neblbla .. bude záležet na situaci ve škole Citovat
Shootik Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 Tak jsem mel taky tu cest videt letiste v Krasne a vypada dobre. Dráha siroka, rovna a dlouha s paradnim vyhledem. Tak ze mame dalsi alternativu, ale jak pise Luciferka chce to zkloubit s tou skolou smyku. Tak jeste uvidime jaky bude zajem Citovat
Feelly Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 No a co ještě třeba letiště v Přibrami? Nevím teda přesně o jakých tu mluvíte polohově.. Ale tak třeba radu. Byl jsem tam a plochy tam jsou si myslím víc než fajnové.. Ale zda se tam dá jezdit to nevím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.