Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Řekla bych že by bylo super zjistit kolik by ta škola smyku stála cca pro skupinu 10 lidí ať víme podle čeho se orientovat ;-)

Pro mě by to teda bylo rozhodně jednodušší říct ano ne :D

Co se týče letiště.. neblafu do toho, neznám krom toho z posledního srazu ani jedno :) Ale tohle co jsme byli naposledy by asi šlo .. na tom place co jsme byli ikdyž bude sníh.. zapadne i ta tráva uprostřed a bude to třeba sjízdný čtverec :))

A jinak ráááda ze zúčastním, to je jasné ;-)

Odesláno
No Březno u Chomutova = asfalt, Délka 600 m, šířka 30 m (kdo tam byl tak už představu má) Problém by byla jen nějaká příprava. Běžně se neudržuje, takže vysoká vrstva sněhu, zmrazky a podobně by nám mohly nadělat trochu starosti. Nicméně, mohl bych domluvit traktor s radlicí aby nám ten prostor upravil. Pochopitelně taky záleží na počasí (třeba to ani nebude nutné) a nebylo by to zadarmo. Momentálně nemám představu kolik by si za takovouto službu řekl, ale ze známosti by se mohl držet \"při zdi\". Pak už by to bylo jen o tom, kolik bude o \"Školu smyku\" zájemců.

V případě vysokého sněhu by mohli blíže bydlící členové udusat sníh třeba válením sudů :D:aut

Každopádně, pokud klapne škola smyku v CV, tak bych to opravdu viděla na to Březno. Pač pak případný přejezd do UL...:myslim

Odesláno

No určitě bychom nebyli jediní, kdo tento prosror právě k těmto účelům využívá. Nicméně tady je jeden zásadní určující faktor a tím je počasí a s tím samozřejmě jde ruku v ruce termín konání, který musí být znám v dostatečném předstihu aby si zájemci mohli naplánovat volno. A další věc je, že je to veřejný prostor, takže může dojít i k kolizi s jinými zájemci. V srpnu to vyšlo až na ty dva motorkáře, kteří to ale hned vzdali.

Je tady i další možnost - autocvičiště u autoškoly OMEGA - ale to už je o jiných penězích. To už ale myslím zmínila Luciferka.

Odesláno

Dostala jsem tip ještě na jedno letiště... resp. dvě, ale jen jedno z toho, připadá v úvahu. O víkendu se tam zajedu podívat a pak dám vědět. Je to u KV.

V případě, že padne škola smyku v CV nebo pro případ, že zajístím ŠS (škola smyku) v KV. :papa

[upravil dne 23/9/12 10:13 od Luciferka]

Odesláno

to i vypadá polohou výše, že by tam mohlo býti mrzlivo, což je na klouzačku jako dělané.

ale poměrně daleko odemne. cca 150 km což mám dle map 2:20 h cesty

zase na druhou stranu, pokud se termín netrefí do mého pracovního harmonogramu, tam mam ta i tak smůlu

[upravil dne 23/9/12 14:14 od antik]

Odesláno

Tak jsem mel taky tu cest videt letiste v Krasne a vypada dobre. Dráha siroka, rovna a dlouha s paradnim vyhledem. Tak ze mame dalsi alternativu, ale jak pise Luciferka chce to zkloubit s tou skolou smyku. Tak jeste uvidime jaky bude zajem

Odesláno

No a co ještě třeba letiště v Přibrami? Nevím teda přesně o jakých tu mluvíte polohově.. Ale tak třeba radu. Byl jsem tam a plochy tam jsou si myslím víc než fajnové.. Ale zda se tam dá jezdit to nevím.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...