Moral3z Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Nedopadl... hlavně, že v kupní smlouvě mám napsaný, že je do -30*... dneska zkusim obvolat servisi, kam by stim mohla přítelkyně dojet, protože já sem celý dny v práci..snad budou mít ještě někde volno... Citovat
odee Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Tak to vypusť a kup někde v obchodě pár litrů vodky a naplň to tím. K pití to stejně není Teď sem si vzpoměl na dobrej vtip...sedí chlápek na baru ve vyprázdněné hospodě, usrkává pivo a znuděně se dívá společně s barmanem na přímý přenos z poslanecké sněmovny. Po chvíli znechuceně řekne: Nalij mi panáka, já už se na to nemužu dívat:D:D:D [upravil dne 30/10/12 08:22 od odee] Citovat
odee Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 Na nočním hlídání to jede ještě v 6 ráno a tady 3 dny nic??? Co děláte když ste v práci? Nechcete mě tady tvrdit, že pracujete, že ne? Citovat
vendelinek Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 já určitě ne:D no dneska to na tom nočnim hlídání moc nešlo,alespon teda mě ne skoro vždycky,když tam vlezu,tak tam nikdo neni a ted poslední dva dny jsem nestíhal hlídat:D Citovat
ChouLu Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 Vendo... ty taky chodíš, když už všechny kuny usnou Citovat
vendelinek Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 no,asi takle,když přijedu z práce odpolední,tak jsem utahanej jako kuna a musim si na chvilku odpočinout a tak na chvilku usnu,pak se vzbudim,a už sem zase vzhůru,to máš těžký se mnou sem nějakej divnej asi zralej k chocholouškovi:D Citovat
vendelinek Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 ty to děláš jako vedlejšák,jo?:D Citovat
vendelinek Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 tak už jezdim na svojí spotřebu ,moje měření,od čerpání do čerpání,dost mě to překvapilo,takovoudle spotřebu jsem fakt nečekal,jsem absolutně spokojenej:super Citovat
ChouLu Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 Zatím vedlejšák... ale když to vidím kam to spěje, tak z toho asi udělám lukrativní bussines Já spotřebu raději neměřím... chocholoušek není daleko... Citovat
vendelinek Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 tak je to pro mě nový auto,tak zkoušim a hledám co a jak a spotřebu jsem si měřil u každýho auta:) Citovat
ChouLu Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 Tak dneska si chci nastavit pravý zrcátko.. tak chytnu čudl, otočím s ním a šup.. zrcátko se začalo sklápět Sem čučel, a pak jsem zjistil, že u řidiče nefačí... Tak jsem to rozebral :D Citovat
vendelinek Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 a dal jsi to zase zpátky? asi ne,to by ses radoval ještě jednou:D Citovat
ChouLu Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 No u spolujezce to jezdilo... asi 5 minut sem si s tím hrál Ale řidič né a né.. tak jsem to kuchl... vyndal milion šroubku, odvrtal hromadu nejtů a vyndal motor s převodovkou... a v motoru byl nějakej sajrajt.. samá rez.. tak jsem to prostříkl, rozhejbal a namontoval z5 a ono to začalo jezdit, tak jsem to smontoval... 3hodiny a 20 minut montáž dohromady ... vždycky skoro u finiše jsem zjistil, že jsem ten svazek neprotáhl někudy.. tak zase celý rozebrat Citovat
vendelinek Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 jo,tak tendle postup taky znám,taky jsem měl u bývalý 306ky zrcátko rozdělaný Citovat
ChouLu Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 radši dělat rozvody než montovat zrcátko Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.