Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

já jenom po druhý ale jinak skoro pořád :D -jenom jsem se odhlásil a přihlásil-chtěl zkusit jestli už je všechno ok :papa:papa

EDIT: davidekcz-tak co pouť?doufám že si nechlastal-ono už vlastně není co :D:D:D:D

[upravil dne 16/9/12 16:37 od Gabriel 307]

Odesláno

no nevim, marodil jsem docela dlouho,a taky mi to dlouhý bylo,po takovýdle odmlce se pal do práce ani nechce a v práci to je katastrofa ten první tejden

• O 2 týdny později...
Odesláno

trochu tady oživim toto vlákno:D

mám jednu otázečku,no ,možná jich bude víc:D

máte někdo zkušenost s porovnánim vnitřního prostoru a kufru 306ky a 307ky? jak krátkejch tak kombi?

a jaký jsou motory 1.4 a 1.6 u 307my jak benzín tak nafta,kterej motor je lepší

Odesláno

no,ještě chvillku počkám,třeba se tady taky objeví,ale ten má jen kombiky,mě by taky zajímaly ty krátký,jestli je u nich nějakej rozdíl a hlavně ty motory:)

a taky ,nějak na to nechvátám,to je zatim jen info pro mě abych měl nějakej přehled:)

[upravil dne 30.9.2012 18:04 od vendelinek]

Odesláno

mel sem kratkou 306 ted mam kratkou 307, vepredu mista o dost vic, vzadu taky, hlavne pro vyssi osoby...kufr o neco malo vetsi nez u 306, cekal sem vic, motorove benziny neznam u diesela bych se 1,6 nebal ;)

Odesláno

jo,předevšim mi jde o prostor v kufru u 307my,měl jsem 306krátkou a do kufru se mi nevešel kočárek,tak jsem pořídil kombi,tam je prostor suprovej,a tak mě zajímá ,jak je velkej kufr v 307,jestli se tam kočárek vejde aniž bych musel něco dělat ze sedačkama

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...