Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, snažil jsem se prohledat forum, ale našel jsem odkaz pouze na tyto stránky tcshop@seznam.cz. Co potřebuji: musím koupit 1 xenonovou výbojku, tzn. že dvě a nevím, kde nejlépe - nejlevněji, jakou výbojku koupit - tzn. svítivost a typ a zda-li to zvládnu vyměnit sám,nebo to musí do servisu. Máte někdo zkušenost? Díky moc. Tom

Odesláno

d1s%281%29.jpg

Výbojka je D1S, koupit se doporučuje obě najednou kuli svítivosti, protože výbojky stárnou a ztrácejí barvu.

Originál je 4300K.

Po zkušenosti s výbojkama za 450,- už do nich nejdu, jedna vydržela 4 měsíce a druhá 4 měsíce a týden. Teď jsou v reklamaci.

Výměnu zvládneš sám bez problémů.

Odesláno

Díky moc za odpověď. A co svítivost. Lze tam dát, aniž by to bylo pro ostatní nepříjemné? Ta výměna je podobná, jako výměna žárovky? Tom

Odesláno

Procházím tu stránku co poslal KECKA, to jsou ty čočkové ? co se musí koupit ?

Posledně mi tady někdo vypral žrádlo, když jsem se zmínil o neorigo \"xenonech\", na xsaře je mám pět let jsou z aukra a stály mě 800 kaček, aukce končila v jednu ráno, tak jsem se hold moc nevyspal, ale s odstupem času to stálo za to. Jak to tedy je ? Přemýšlel jsem o xenonech na C8 a rád si nechám poradit jak na ty čočkové ? Kupuje se to i s čočkou ? nebo se tam dají dát i klasické, ani nevím co tam je za žárovku :-( H7 ?

Odesláno

JEstli máš origo xenony, tak vyměníš výbojku za výbojku, nic víc. Jestli máš H7, tak ... nech si H7, když nemáš ostřikovače. Akorát HID a co ja vím co dost oslňuje, ale to je jiný pokec.

Výměna je stejná jako u klasický H7. Odebereš konektor, vyhákneš držák vyndáš výbojku. Pozor - nesahat na sklo:bojim

Proto jsem psal, nejdřív se podívej zrcátkem jak to tam vypadá.

[upravil dne 11/9/12 16:02 od Tango C8]

Odesláno
Super, díky, ještě jsem koukal na ebay.de a tam vyjdou značkové na 85 euro i s poštovným. Tak to taky jde.... Tom

Ja som z eBay.de kupoval original Osram a no problem.Nie je to Cina.Na SK 120€ z DE 80€,to iste.

Odesláno

Ako som uz napisal,v servise na SR mi za tu istu vybojku zauctovali 120€!V case ked som to kupoval,pred 1,5 rokom boli take ceny a lacnejsie nebolo ani na eBay.Teraz su uz ceny nizsie aj viac ponuk,ale pozeram,ze ani teraz tam nie su ceny ovela nizsie pre Osram D1S 66144 4150K.Toto som nasiel najlacnejsie:

http://www.ebay.com/itm/NEW-Osram-D1S-HID-Xenon-Bulb-66144-66142-66140-66145-66141-66042-66043-66147-/280956974301?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item416a5734dd&vxp=mtr

A bol som urcite triezvy :P

PS:Nejaky priklad zo SR e-shopy: http://www.ixenony.eu/index.php?/V%C3%BDbojky-Osram/Osram-D1S-Xenarc-66144.html

http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=3396&id_tovar=25136&ukaz=detail&hlzaradenie=1

Takze ceny su take.

[upravil dne 14/9/12 19:15 od xpetrix]

Odesláno

Počkej. Já mám vozidlo přes dva roky, a před dvěma roky jsem taky kupoval výbojky a koupil jsem za 500 kč na tom netu co jsem psal nahoře, ted to má za 700kč, a jsou to Osrami. (Doufam že jsou to Osrami - tedy zatím držím v pohodě) Takže, že se nedalo sehnat, to nevím, no. I z poštou z ČR by to bylo míň jak 80e. :papa Ale jak píšu, naučil si se nekupovat hned naprví skouknutí :P

Hele, někdy se chystám do LE, tak ti přinesu výbojky 2ks za 80e:D

Odesláno

Ako pocitam,tak s dopravou 92,90€ a vtedy som hladal poriadne,skutocne lacnejsie nebolo.Ale teraz je to uz jedno.Svieti mi to stale a tak ako ma a tie slovenske ceny radsej opakovat nebudem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...