Guest Neutronek Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 Tak pánové, dneska nadešel ten čas kdy je Peugeotek předělanej na plyn. Zatím super, nadšení, hlavně z plné nádrže za 600 Kč Co mi zatím vadí že palivoměr benzínu klesá i když na něj nejezdím. Jak to řešíte? Netuším totiž kolik tam v nádrži je [upravil dne 6/9/12 09:31 od Ferry] Citovat
Roman Bazi Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 Tož gratuluji. Tak budeme s 1007mičkou na LPG dva, ale u nás asi až na jaře. Tady jsem popisoval, jak na benzínový palivoměr, tak na to koukni. www.peugeot-club.com/forum/viewthread.php?tid=104917 Citovat
Guest Neutronek Odesláno 5. září 2012 Odesláno 5. září 2012 Myslíš tu tvoji techniku natankovat víc jak půl nádrže? Asi nic jiného nezbude než to tak udělat, protože jsem zkoušel co mi poradil technik, strčit tužku do nádrže aby se odklopilo to víčko a pak z toho odkazu cos posílal, někam dojet, vypnout auto a 2 minuty vydržet, pak zapnout do polohy 1. Nic nepomohlo Technik navíc říkal že emulátor ne vždy funguje. Citovat
Guest Neutronek Odesláno 5. září 2012 Odesláno 5. září 2012 Před chvílí jsem natankoval Vervu 100 u benziny, tak se ručička vzpamatovala. Uvidíme jestli se bude vracet, když tam mám teď 3/4 nádrže. Citovat
Roman Bazi Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 Uvidíš, že to bude fungovat. Ručička Ti neklesne na nulu, jednou za čas Ti poskočí na správnou polohu. Vozíš rezervu? Citovat
Cinicman Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 Neutronek: Dosť by ma zaujímalo kam ti dali nádrž na plyn... rezerva je v koši pod autom... Citovat
Guest Neutronek Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 Rezervu nemám, koupil jsem si takovou náplň co se nalije přes ventilek do pneu a kompresorem se to nažene do propíchlích děr. Cinicman: nádrž je právě místo rezervy v tom koši (41,5 l nadoba) [upravil dne 6/9/12 07:12 od Neutronek] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.