VencaK Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 Ahoj. Mám problém s autorádiem předělal jsem si původní koncovku na ISO koncovku a když na ní připojim rádio tak by jsem chtěl když si uložim nějaký stanice a čas aby si to to rádio pamatovalo, ale když vypnu zapalování a znova ho zapnu tak si rádio nic nepamatuje. Nevíte někdo co s tim? [upravil dne 9/9/12 10:17 od VencaK] Citovat
Raweon Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 no nejsem si jistej, ale to nezaleni na kabelu ale na tom nastaveni radia, ty stanice se nahravaj do cipu v radiu Citovat
Ferry Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 prehodit spinane +12V a trvale +12V , pozice 4 a 7 mezi sebou Citovat
VencaK Odesláno 3. září 2012 Autor Odesláno 3. září 2012 Jako myslíš červenej drátek se žlutym? Prohodit? Citovat
Ferry Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 nevim jakou maji barvu ale jsou na pozici 4 a 7 ISO konektoru, tak je prohod Citovat
VencaK Odesláno 3. září 2012 Autor Odesláno 3. září 2012 Tak jsem to zkoušel ale nevim jestli jsem divne já nebo ten konektor ale na pozici 7 mám prázdný místo prostě žádnej kabel tak jsem našel kabely od napájení na baterce a jen od napájení a prohodil jsem je ale rádio mi jenom problikne a nepustim ho Citovat
pastorek Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 Tu si stiahni komplet popis ISO konektorov. Niečo tam máš zle zapojené. www.pepanet.sk/servis/ISO.pdf [upravil dne 3/9/12 21:29 od Ferry] Citovat
Ferry Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 spousta obrazku zapojeni a cislovani ISO konektoru lze najit najit na googlu asi pocitas ze spatne strany nebo spatnym smerem dej si na googlu vyhledat \"ISO konektor\" a pak moznost \"obrazky\" Citovat
VencaK Odesláno 3. září 2012 Autor Odesláno 3. září 2012 Už jsem na to přišel proč to nejde drátky jsem vyměňoval správně ale problém je v pojistkách měl jsem prasklou pojistku právě na pamět rádia zítra jí vyměním a uvidim jestli se to vyřeší Citovat
VencaK Odesláno 5. září 2012 Autor Odesláno 5. září 2012 Tak už je to vyřešený byla prasklá pojistka vyměnil jsme jí přehodil drátky a už to vše jede díky za pomoc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.