f.ii.l.ii.p Odesláno 3. září 2012 Autor Odesláno 3. září 2012 jj byla prepalena.. jak rikam ja sem desnej laik ale chybama (auta) se clovek uci tak sem zas o neco malo chytrejsi. dekuji vsem zucastnenym tohoto vlakna ! Citovat
Fredino Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 priprav sa na to ze ti to prdne zase takze nachystaj bubaky na cievku Citovat
f.ii.l.ii.p Odesláno 6. září 2012 Autor Odesláno 6. září 2012 jj mel jsi recht. a dlouho to netrvalo dalsi den se pojistka vypalila znova.. mel jsem uz delsi dobu v planu ze to poslu na vymenu spojky , setrvaku ptze to delalo peknej bordel, tak kdyz uz to bylo v servisu tak se podivali i na starter.. ten sel na repas ptze v nem byly kousky setrvaku kterej byl uplne na hadry, a civka starteru byla uplne ko. takze zejtra auticko konecne doma Citovat
Zbyňa1 Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 Zdravím, chtěl bych se přidat s problémem co jsem dnes zažil já. Mě z ničeho nic také přestal fungovat starter, tak jak by měl ! Cvakal tam a zpět celou dobu co jsem držel klíč a motorem vůbec nezačal točit. Myslel jsem, že je po baterce a tak jsem poprosil kolegu, aby mě nastartoval motor přes kabely a to taky nepomohlo. Startér jsem už vyndal z auta, zkusil připojit přímo na baterku tu cívku a jen cvaká tam a zpět, Nevíte jak je to možné, že nezůstane pastorek ve vysunuté poloze? Citovat
f.ii.l.ii.p Odesláno 8. září 2012 Autor Odesláno 8. září 2012 Jak vypada civka ? je tam nejakej bordel ? kdyz mi ukazovali foto jak vypadal muj starter pred repasem nestacil sem se divit co tam vsechno je.. a rovnou volali at vymenej setrvak se spokou ( to jeste netusili ze to byl hlavni duvod proc auto slo do servisu) ted slape jak hodiny Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.