tutiss Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 Zdravim . mam problem smojim peugeotikom.Uz 2x pocas jazdy zhasol motor (neprijemne poviem vam),po otoceni klucikom motor znovu naskocil a isiel bez chyby.200 km .Na diagnostike vyhodilo chybu -nahly pokles tlaku paliva-potom som presiel prerusovane asi dalsich 10 km a znovu to iste .minule som isiel startovat a nerozsvietilo sa na pristrojovke nic .... Tak neviem kde zacat , poradte .Tento rok som menil aj podavacie cerpadlo v nadrzi takze tam by problem nemal byt ..... Citovat
misino251 Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 dobrý deň, možno odchádza DRV ventil, väčšinou odíde rýchlo/hneď. ale môže byť že sa zasekáva, resp, môže prepúšťať...je na common rail čerpadle na motore(drží tlak v sústave, on aj vypína motor). Mne sa prejavil tak, že na pár km jazde mi stále skapínalo, došiel som domov, a potom už nenaštartovalo...... Citovat
MiliVFR Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 Zdravím, podobný případ jsem taky řešil, chcípání motoru, padání do nouzového režimu,špatné starty, tady pomohl nový DRV ventil na čerpadle . Tu na foru je hodně o tom psáno Tady hledání Citovat
ozzy56 Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 někdy stačí vyměnit O kroužky na DRV ventilu a vyčistit ho (profouknout vzduchem), ale je to tak 50:50, Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.