jogi24 Odesláno 30. srpen 2012 Odesláno 30. srpen 2012 Nazdar pezotaci. Nemate niekto skusenosti s piskanim a samozrejme zahrievanim prednej kotucovej brzdy? Je to matkino auto, a nerobi to stale. Mal som to dole cca 4x,vymenena hadicka, manzety s tesniacim kruzkom valceka,vycistene vedenia brzdovych platniciek. Jedina vec co ma trochu zaraza je ta,ze na konci jedneho voditka brzdoveho valca je taky gumeny kruzok. Voditka som namazal vazelinou, ale to voditko s gumenym kruzkom akoby pruzilo.Bud sa vracia samovolne naspet,alebo nechce ist po zatlaceni zase von. Skuste mi prosim poradit,aku funkciu ma ten kruzok na voditkach,pripadne co s tym robit dalej. Ked nahodou najdem fotky,tak sem pre priblizenie dam jednu. Auto nema ABS. DAKUJEM [upravil dne 30.8.2012 10:19 od jogi24] Citovat
Rejty Odesláno 30. srpen 2012 Odesláno 30. srpen 2012 kdy to píská...na začátku v průběhu nebo na konci brzdení??? kdyz neslape na brzdu??? Citovat
jogi24 Odesláno 30. srpen 2012 Autor Odesláno 30. srpen 2012 Piska po prejdeni cca 20km a stale piska pokial neslapne na brzdu. Pri brzdeni prestane, a ked uvolni pedal zase piska. Mam podozrenie ta voditko co je na nom taky maly gumeny kruzok na konci. Citovat
lupko Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 Ja som mal presne tento istý problém. Tiež mi po prejdení cca 10 km začalo pískať na pravej brzde a ked som začal brzdiť prestalo to. Išiel som s tým do peugeotu a za 26 € mi vyčistili brzdu na pravej prednej strane, volačím to nastriekal a teraz je už všetko ok Citovat
jogi24 Odesláno 3. září 2012 Autor Odesláno 3. září 2012 No ja som mal dole celeu pravu stranu, a vycistil som aj sedla na platnicky, vycistil a namazal ich teplu odolnou vazelinou. Citovat
opinena Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 Zdravim, mam momentalne ten samy problem,po vymene kotoucu a desticek piska prave predni,pri lehcim seslapnuti brzd. pedalu prestane,po uvolneni opet piska,uz to leze na nervy,je to docela slyset-automechanik vse rozebral,procistil promazal,vse chodi jak ma ale piska zase. tak nevim kde uz je chyba Citovat
JuloI Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 vracahu sa tie dosticky lahko? myslim ci ti nezostavaju lahko pribrzene. a aka je znacka dosticiek? Citovat
opinena Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 Desticky jsou od vyrobce REMSA,ted po demontazi a promazani se vraceji lehko Citovat
sykmar001 Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 mne to pískalo tiež,vyčistil som sedla doštičiek, na kotuči som zarovnal vonkajšiu hranu a už je to ticho. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.