Nuke182 Odesláno 29. srpen 2012 Odesláno 29. srpen 2012 takže mám takový problém, po udělaných rozvodech, komplet generálce náprav, brzd tak ještě toto, prostě bylo odpojené kvůli čištění motoru vše, rail+trubky ke vstřikům + trubka rail a čerpadlo, dneska jsem vyměnil i DRV ventil, náhrada od Bosch se sítkem (sítko hnedka šlo oknem), ale jde mi o toto, prostě když se otočí klíčkem tak, podávací čerpadlo normálně natlačí to filtru a z filtru do čerpadla, ale když se pak startuje, tak z čerpadla nic neleze, když odpojím DRV ventil, tak to tak trochu kape(protože asi odpojenej je otevřenej...), no nevím čít to už donutit aby nafta došla až do railu, problém je že nemám diag, jinak bych si to napíchnul a zkusil vše projet od vymazání paměti, kontrolou akčních a snímacích členů....atp., doufám jen že neodešlo čerpadlo, ještě mě napadlo, že třeba řídicí jednotka neodpojila vstřikování, ale to bez diagnostiky nezjistím, no zatím jsem bezradnej, asi mě diag nemine. Ještě mě možná napadlo, když snímač tlaku na railu má 0 tlak , tak prostě ecu nic nepustí..... no nic budu rád za každou radu, už 2 měsíce na autí dělám a už bych ho konečně chtěl znova prohánět.....;-) Citovat
straki007 Odesláno 29. srpen 2012 Odesláno 29. srpen 2012 No to je dotaz jak fik. A teda nestartujes nebo co ???? Citovat
Nuke182 Odesláno 29. srpen 2012 Autor Odesláno 29. srpen 2012 nenastartuju, protože prostě nejde ta nafta z common r čerpadla do railu natož do vstřiků..., [upravil dne 29.8.12 18:12 od Nuke182] Citovat
Nuke182 Odesláno 29. srpen 2012 Autor Odesláno 29. srpen 2012 no ale to bez diag neproměřím, takže mě asi nemine, ale je jasný že když není info o otáčkách kliky nebo vačky, tak nejsou signály pro ECU. Radši tedy prubnu tu diagnostiku a pak koupím ty snímače, abych zase nevyhazoval jako za ten DRV Ventil, myslel jsem že to bude na 100 % . Jen doufám, že neodešlo to milé CR čerpadlo...ale než jsem se do autí pustil, tak vše v poho šlapalo. Odpor se asi nedá zjistit přesně někde ???? kolik by měli mít , ale je jasný, že lepší by to bylo na osciloskopu, no časem musím už pořídit až budou činčily [upravil dne 29.8.12 18:50 od Nuke182] [upravil dne 29.8.12 18:52 od Nuke182] Citovat
Nuke182 Odesláno 15. září 2012 Autor Odesláno 15. září 2012 takže jsem to napíchl na diag Boscháckou, smaznul, znovu zastartoval a další chyby neobjeveny, co souvisejí nějak z řízením motoru (pouze rele ventilátoru chlazení a rele klimatizace\", ale to je už jiné řešení), prostě z čerpadla ani ťuk, vyzkoušeno i komplet profoukávání, napojení bez filtru napřímo do čerpadla - nic, akční členy nehlásí také žádnou chybu ale prostě z čerpadlo nechce nic a nic téct, takže nevím už mě nic nenapadá, co ještě zkusit aby to jelo.... asi bude pochroumané čerpadlo, ale že by z ničeho nic najednou odešlo, když měsíc před normálně jezdilo???? toť otázka??? no v týdnu to ještě dám jednomu servisákovi přímo na CR čerpadla a uvidím co mě čeká..... .....ještě jestli ten nový DRV ventil je opravdu OK, ale bosch by přeci neudělal koninu a neposlal nevyzkoušený ventil --- že by propouštěl naftu jenom zpět do přepadu a ne do vysokotlaké části. tak jestli vás ještě něco napadne, tak sem s tím a já testnu.... zatím všem díky Citovat
Nuke182 Odesláno 2. listopad 2012 Autor Odesláno 2. listopad 2012 Takže nebylo to žádné z čidel ale samotné vysokotlaké čerpadýlko cp1 od boscháka, což se stává, hodně biosložek v naftě, dlouhodoběji odstavené autí, i když 3 měsíce no..., ale prostě, vypadané nějaké ventilky uvnitř +- autobus, doma na koleni si to neudělám, takže to šlo k panu Sivulkovi do Františkových Lázní,(západočeský kraj) všem doporučuji, velice šikovný chlapík a v dieselech se vyzná a hlavně na to má techniku a stolici dělá vše od cr až po 2.5 audi vr čerpadla atp. Takže komplet přetěsněno, nový drv ventil, a práce jak má být, nebo jak si představuji, namontoval jsem, odvzdušnil a autí šlape jak hodinky, takže všem děkuji za snahu a mějte se fajn..... [upravil dne 2.11.12 17:54 od Nuke182] [upravil dne 2.11.12 17:55 od Nuke182] [upravil dne 2.11.12 17:56 od Nuke182] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.