Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

zlomeny dil zadni napravy

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno

Zdravim.

Prosim Vás, podarilo sa mi zlomiť jedno rameno alebo čo to je na zadnnej naprave, na spolujazdcovej strane. Ani za frasa to nemôžem nájsť na nete čo to vlastne je a najmä koľko to stojí. Tak ak niekto vie čo to je veľmi mi stým pomôže a ešte ak by sa to podarlo nájsť za normálnu cenu, bolo by to úplne super. ĎAKUJEM.

FOTO:

post-46518-14109626550151_thumb.jpg

Upraven nevhodny nazev vlakna \"Problem\" Prosim o dodrzovani pravidel fora

[upravil dne 28/8/12 19:56 od Ferry]

Návštěvník
Odesláno

Kurňa, čo je na tom take drahe :D, jááááj ach. Ako našial som to v jednej predajni za 165€, ale sa mi to zdalo byť prehnané, no asi nie je....

Návštěvník
Odesláno

no nič, to puegeota už rašej potom nesadam, keď taká malá mrcha stojí tolko prachov a nie je to nič :).

Odesláno

To neni to samý tam to jsou vzpěry to rameno tamnemaj ale na vraku chtěj cca 600kč

určitě to neprasklo samo od sebe a divil bych se jestli neni ohnutej tlumič ale to uvidíš až tam budeš ten díl dávat zpátky

Návštěvník
Odesláno

Myslím že nie, aspoň podla toho obrázka, čo dal elton. lebo tie dva diely tam su a su OK, ale ten treti čo zhaňam, som ešte nikde na nete zatial, za nižšiu cenu nenašial.

Odesláno

Ty nemáš prasklou položku č.3 na tom obrázku co dával Elton?

Jo, tak už to vidím, máte pravdu:myslim

[upravil dne 28/8/12 20:42 od Sagic]

Návštěvník
Odesláno

bajza206 SW - ja netvrdím, že prasklo samo od seba, bola to moja chyba, viem čo som spravil a som si toho vedomi. Len som prekvapeny, že kus železa stoji kvantum prachov. Hmm skusim pohľadať či ho nenajdem niekde lacnejšie ak nie, tak budem musieť kupiť nove. Jo a stym tlmičom ma ani nestraš. ;)

Odesláno

Alebo sa dá zohnať v www.universauto.sk. Špecializujú sa na PSA a Citroen.Bol som tam osobne a vydel som toho tam mraky.Čo ťa len napadne.Neviem či to neposielajú aj na dobierku.Treba skúsiť zavolať.

[upravil dne 29/8/12 07:31 od janik6163]

Odesláno
no nič, to puegeota už rašej potom nesadam, keď taká malá mrcha stojí tolko prachov a nie je to nič :).

No ty asi nesedej do zadneho auta kdyz tohle zlomis........:aut

A neni to kus zeleza ale litina.A ta stoji prachy i na pos...nou audi(jeste vic nez na PSA)

To musela byt prda jak prase.

[upravil dne 29/8/12 08:48 od straki007]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...