Jaryn Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 Tak to mám kliku, že mým spolezdcem je z 98% moje přítelkyně - ala majitelka auta Takže se máme rádi všichni tři a bereme to docela vážně Citovat
Tazman Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 No záleží ským jedu pokud jedu z kámošem nebo kámošema který jsou stejní třeštiprdla jako já tak se doplňujeme, přitelkyně - ala také majitel auta se jen také usmívá, jinak se máme taky všici tři rádi. Ale pokud jedu s jedním spešl kámošem tak to jsou zvěrstva. Ješte když jsem měl Fiata uno s hodně černíma foliema tak v noci jsme poštěli strobáče v kabině. Nebo když jasme stály na světlech tak v zádu rozhoupával auto a efekt byl bobma všichni koukali co se děje. JAk malí Citovat
destiny Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 No, mě už taky nebaví řídit. Mámasi hodně naježděno po Praze a to jednomu dokáže požitek z jízdy pořádně zkazit. Nebo je to taky tím, že nemám v autě motor. Slabý 2.0HDi není zrovna motor na vychutnávání jízdy a akcelerace a o Mašinkových 250ti za h si taky můžu jen nechat zdát. Citovat
jbily Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 Už jsem z toho - snad jen na chvíli - venku. Když jsem před cca 3 lety prodával moji vyfintěnou 205 1,9GTi, tak jsem to normálně obrečel jako malej klučina... Jako vyštudovaný ekonom mě ale brutálně se zvyšující náklady na toto auto donutily ho prodat. S mými dnešními auty už to není takové, 306 jezdí sqěle, ale není to jako 205, služebně jezdím traktorovou Oktávkou - co dodat ... No a mám za to, že ten, co najezdí v našem provozu ročně víc jak 60tis. km (můj případ), tak ho snad ani řízení bavit nemůže... Nebo snad ano??? [Editován dne 6/6/05 jbily] Citovat
AKCZ Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 Kdyz se mas za kym.. tedy za cim vracet tak muze A jestli tech 60 najedes v jednom aute ve kterym mas mit pak ten pozitek to asi taky nejde Kamos jezdi sluzebne Felckou na plyn a ackoli toho taky najezdi po Republice hromadu vzdy rika ze neni nad to si sednout do sve dvoulitrove 306 XSi a projet se A je schopnej totez co vsichni tady - sednout do auta a jen tak se v garazi kochat muzikou Citovat
Tazman Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 Napsán autorem destiny No, mě už taky nebaví řídit. Mámasi hodně naježděno po Praze a to jednomu dokáže požitek z jízdy pořádně zkazit. Nebo je to taky tím, že nemám v autě motor. Slabý 2.0HDi není zrovna motor na vychutnávání jízdy a akcelerace a o Mašinkových 250ti za h si taky můžu jen nechat zdát. Ty naděláš - mi neříkej že stím dvojlitrem to nejede:). To i já s tou naši se dobře projedu a to to není žádní závodák. Citovat
Operator Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 Napsán autorem Tazman Napsán autorem destiny No, mě už taky nebaví řídit. Mámasi hodně naježděno po Praze a to jednomu dokáže požitek z jízdy pořádně zkazit. Nebo je to taky tím, že nemám v autě motor. Slabý 2.0HDi není zrovna motor na vychutnávání jízdy a akcelerace a o Mašinkových 250ti za h si taky můžu jen nechat zdát. Ty naděláš - mi neříkej že stím dvojlitrem to nejede:). To i já s tou naši se dobře projedu a to to není žádní závodák. Já taky myslim, že to nebude tak zlý. K mému případu, nejde ani o to s čim se projedu. Mě už to prostě tak nebere. Před 14 dny jsem měl u kámoše v Brně možnost projet se načipovanym Golfem IV. a pak ještě Focusem. Před pár lety bych z toho ze zvědavosti ždímal co se dá, ale teď mi to prostě nebralo. Jel jsem s tim jak s hnojem. :( Asi stárnu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.