Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Je to normalni, nebo ...

Recommended Posts

Odesláno

Tak to mám kliku, že mým spolezdcem je z 98% moje přítelkyně - ala majitelka auta :D Takže se máme rádi všichni tři a bereme to docela vážně :papa

Odesláno

No záleží ským jedu pokud jedu z kámošem nebo kámošema který jsou stejní třeštiprdla jako já tak se doplňujeme, přitelkyně - ala také majitel auta se jen také usmívá, jinak se máme taky všici tři rádi.:D

Ale pokud jedu s jedním spešl kámošem tak to jsou zvěrstva. Ješte když jsem měl Fiata uno s hodně černíma foliema tak v noci jsme poštěli strobáče v kabině. Nebo když jasme stály na světlech tak v zádu rozhoupával auto a efekt byl bobma všichni koukali co se děje. JAk malí:D

Odesláno

No, mě už taky nebaví řídit. Mámasi hodně naježděno po Praze a to jednomu dokáže požitek z jízdy pořádně zkazit. Nebo je to taky tím, že nemám v autě motor. Slabý 2.0HDi není zrovna motor na vychutnávání jízdy a akcelerace a o Mašinkových 250ti za h si taky můžu jen nechat zdát.:cool:

Odesláno

Už jsem z toho - snad jen na chvíli - venku. Když jsem před cca 3 lety prodával moji vyfintěnou 205 1,9GTi, tak jsem to normálně obrečel jako malej klučina... Jako vyštudovaný ekonom mě ale brutálně se zvyšující náklady na toto auto donutily ho prodat.

S mými dnešními auty už to není takové, 306 jezdí sqěle, ale není to jako 205, služebně jezdím traktorovou Oktávkou - co dodat :( ... No a mám za to, že ten, co najezdí v našem provozu ročně víc jak 60tis. km (můj případ), tak ho snad ani řízení bavit nemůže... Nebo snad ano???

[Editován dne 6/6/05 jbily]

Odesláno

Kdyz se mas za kym.. tedy za cim vracet tak muze :) A jestli tech 60 najedes v jednom aute ve kterym mas mit pak ten pozitek to asi taky nejde ;) Kamos jezdi sluzebne Felckou na plyn a ackoli toho taky najezdi po Republice hromadu vzdy rika ze neni nad to si sednout do sve dvoulitrove 306 XSi a projet se :) A je schopnej totez co vsichni tady - sednout do auta a jen tak se v garazi kochat muzikou :D

Odesláno
Napsán autorem destiny

No, mě už taky nebaví řídit. Mámasi hodně naježděno po Praze a to jednomu dokáže požitek z jízdy pořádně zkazit. Nebo je to taky tím, že nemám v autě motor. Slabý 2.0HDi není zrovna motor na vychutnávání jízdy a akcelerace a o Mašinkových 250ti za h si taky můžu jen nechat zdát.:cool:

Ty naděláš - mi neříkej že stím dvojlitrem to nejede:). To i já s tou naši se dobře projedu a to to není žádní závodák.

Odesláno
Napsán autorem Tazman

Napsán autorem destiny

Ty naděláš - mi neříkej že stím dvojlitrem to nejede:). To i já s tou naši se dobře projedu a to to není žádní závodák.

Já taky myslim, že to nebude tak zlý. ;)

K mému případu, nejde ani o to s čim se projedu. Mě už to prostě tak nebere. Před 14 dny jsem měl u kámoše v Brně možnost projet se načipovanym Golfem IV. a pak ještě Focusem. Před pár lety bych z toho ze zvědavosti ždímal co se dá, ale teď mi to prostě nebralo. Jel jsem s tim jak s hnojem.

:(:( Asi stárnu... :mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...