Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Nízká hlasitost AUX VYŘEŠENO !! Jiný problém

Recommended Posts

Odesláno

Začal jsem si upravovat rádio RD4 pro Aux vstup a zarazila mně nízká hlasitost tak jsem se rozhodl podívat se v čem je problém  Rádio jsem rozebral a zjistil že na vstupech AUX1 a AUX2 je Diferenční zesilovač TDA 8579 který se stará o odrušení nežádoucích brumů (hodně zjednodušeně řečeno  ) Tudíž řešení je strašně jednoduché stačí proklamovat 2 SMD odpory na vstupu a pak máte vstupní hlasitost stejnou jako z CD odzkoušeno a Fachá nádherně zabere to cca 30 minut . Večer ještě doplním fotky o jaké odpory se konkrétně jedná .

Bohužel mám jiný problém a to s přepínáním na zmíněné vstupy momentálně jediné co mi funguje je přepnout na AUX 2 pomocí mute na pinu 14.

Vstupy jsem si nechal povolit sice ne přes PP ale pomocí BOSCH KTS která tuto volbu nabízela a vypisuje že AUX1 a AUX2 jsou aktivní bohužel mi nejde na tyto vstupy přepínat pomocí SOURCE to mi přepne pouze mezi RADIO A CD netušíte někdo v čem by mohl být problém ??

[upravil dne 27/8/12 15:03 od vht]

[upravil dne 27/8/12 15:04 od vht]

post-41694-1410962653537_thumb.jpg

Odesláno

Myslíš že když KTS ukazuje že je Vše OK a ořed aktivaci bylo OFF tak fixluje ?? Ativoval jsem pomocí ni i jiné věci a vše OK ??:bojim

Odesláno

No já si vždy vystačil s KTS ale nejsem tak zdatný abych tvrdil že nemůže fixlovat . Spíše jsem se bál že je chyba jinde . Bohužel PP nemám a to by znamenalo jet do Peugeot a vzít to metodou pokus omyl Není nějaké jiné řešení pro RD4 než Diag. ?? Třeba něco jako Mirascript :)

Odesláno

Jsem z Holohlav to je mezi Jaroměří a Hradcem Králové . Pro Kolegu s RT3 Pokud mi pořádně nafotíš desku tvého rádia (Aby byla vidět čísla obvodu ) Tak ti jistě najdu řešení :)

Odesláno

Hádam by som sa k tomu nafoteniu dostal. Mimochodom, keď už je tu debata, tak sem prihodím, že čo by mohlo spôsobovať chrčanie pri prehrávaní CD z CDmeniča. Je to originál už z výroby, chrčia všetky CD, či už napalované alebo originálne, už som čistil čočku, prečistil som aj konektory na kabeláži medzi rádiom a meničom a stále bez zmeny.

Odesláno

Toto není dle mého posouzení chyba Čočky Spíše jde o nějaký studenák na desce nebo uklepnutý drátek Dělá to stále nebo jen občas ??

Odesláno

Těžká rada :) Upadnutý drát uvidíš a studenák ?? Nejlepší je asi celou desku nafotit v co největší kvalitě a rozlišení a pak si ji v PC pořádně prohlédnout z obou stran :myslim

• O 5 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...