mattaxis307sw Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 Cavte borci, cca tyzden mi uz blbne moje okno. Nejde mi plynule hore, ide sekavo po par cm v polke si to rozmysli (niekedy ho zatvaram aj 10min)a znova sa spusti dole, a dokonca mi nejde zavriet ani klucom. (spolujazdcove ide aj z vnutra aj klucom). mal som to rozobrate,vsetko vyzera ok,konektor som precistil a nic mate s tym niekto skusenost? Dakujem Som na dovolenke preto to neriesim s mechanikom. Citovat
P607Olda Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 Z návodu: OPĚTNÁ AKTIVACE OVLÁDÁNÍ OKEN Jestliže dojde k poruše funkce nebo po odpojení a opětném připojení baterie, uvolněte ovladač a znovu jej přitáhněte až do úplného zavření okna. Po zavření držte ovladač přitažený ještě po dobu přibližně jedné sekundy. Během těchto úkonů není funkce ochrany proti přiskřípnutí funkční Citovat
mattaxis307sw Odesláno 25. srpen 2012 Autor Odesláno 25. srpen 2012 toto som uz skusal ale nepomohlo okno uplne hore pekne cvakne ale nic. necham ho radsej stale zavrete a doma to dam pozriet Citovat
Petr1x Odesláno 14. červen 2019 Odesláno 14. červen 2019 Dnes jsem opravil stejný problém s oknem u řidiče (307). Okno se posouvalo vždy jen o 2 až 3 cm nahoru nebo dolu. Stačilo okno vytáhnout až nahoru a pak sepnout spínač ještě jednou nahoru až to cvaklo. Nyní je to OK. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.