romor Odesláno 24. srpen 2012 Odesláno 24. srpen 2012 Ahojte, pročetl jsem celé fórum a nikde jsem nenašel řešení. Neřešil někdo z vás problém s nefunkčním ventilátorem topení? Jedná se o peugeot 206 cc S16 2.0 r.v. 2003 Když zapnu klimu, ta normálně lupne, kompresor se zapne, náporem při jízdě chladí, ale ventilátor se netočí. Případně se obšas po nastartování pustí, ale nejde regulace otáček, prostě jde málo, a když dám párkrát + na zeslení, tak to asi po 20 sekundách zesílí a pak nejde zeslabit. V ECO modu to samé (o klima modu píšu jen proto, aby bylo zřejmé, že klima spíná). Ventilátor je dle automechanika OK. Do auta jsem teď narval hodně peněz, není řešení, které by pomohlo a nemusel jsem do auta cpát další hromadu peněz? Citovat
romor Odesláno 27. srpen 2012 Autor Odesláno 27. srpen 2012 To mě napadlo taky. Ale to je u automatické klimy jako nějaký plošňák v celém ovládacím panelu, ne? Citovat
romor Odesláno 27. srpen 2012 Autor Odesláno 27. srpen 2012 Aaaahaaa, no tohle vyzkousim,to je soucast ventilatoru ne? Citovat
pontik Odesláno 19. listopad 2017 Odesláno 19. listopad 2017 Zdravím kluci mám dotaz ČTÚ že se tu bavite o ventilátoru taky mám problém me nejdou ubrat otáčky a když tam.dam novi ventilátor tak nejde a atary jak vrátím tak jede porad bezbte regulace mám 206cc digi klima Citovat
P607Olda Odesláno 19. listopad 2017 Odesláno 19. listopad 2017 Rok výroby? Ten druhý je asi z jiného r.v., proto nejede vůbec. Citovat
pontik Odesláno 22. listopad 2017 Odesláno 22. listopad 2017 Rok je 2001 digi klima mám i novy vetrak vnitřní a ten nejede a ten stari furt Citovat
pontik Odesláno 22. listopad 2017 Odesláno 22. listopad 2017 Právě ze sem ho kupoval a říkali ze tenhle se virabi pro me auto ze jiný není Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.