maty_s Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Tak už mi taky konečně funguje PPC. Za pomoc děkuji Benžíkovi.. Všechny potřebné dráty byly v hnědém konektoru pod volantem. Citovat
Benžík Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 Ja jsme ten drat pripojil do svazku kabelu u rj, asi 10 cm od konektoru rj. Bylo to nejpristpunejsi a samotny drat jsem privedl do kabiny spolu s dratem od alarmu. Citovat
maty_s Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Původně zaslal: Benžík I ten od ridici jednotky? jj i ten tam byl - šedá barva Citovat
vincenzo Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 caute mam 406-tku r.v.11/99 mozem nastavit bud mile alebo km ale neviem sa dopracovat k palubnemu pc.Vie niekto poradit?vopred dakujem Citovat
vincenzo Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Původně zaslal: Davidek V Brne jsou dva prodejci pažoutu.Ptal jsem se u kazdeho z nich na prijmu zakazek jestli je v jejich silach toto udelat.Dostal jsem v obou pripadech podobnou odpoved\"jo pane musime zavolat do francie,zjistit kody kdyz kodovaci karticku nemate atd.\"Druhej den jsem se tam vratil,natvrdo sel do dilny,nechal si zavolat nekoho pres elekroinstalaci.Dosel mladej borec a co ze potrebuju.Rekl sem co potrebuji a ze mu dam 500 kdyz to udela.5 min na to jsem odjizdel a pp fungoval. Citovat
vincenzo Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 A nemohol by si my poradit kam mam s tym ist v brne? Citovat
kala50 Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 Zdravim, nevite kam zajet na aktivaci PP ve stredoceskym kraji? Na Kladne v Peugeotu mi to aktivovali ale pri aktivaci na displej to pry hazelo nejakou chybu a ukazuje to ted nesmysly, aktualni spotreba zacne pri prekroceni 30km/h z 10L padat az na nulu a dojezd mi neustale stoupal az tam zase skocili jen carky. Prumerna neukazuje vubec Citovat
groovred Odesláno 17. červenec 2010 Odesláno 17. červenec 2010 Nemate nekdo doma nejakej display navic do starsiho modelu?? Citovat
David Plundr Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 Tak jsem dneska konečně zprovoznil palubní počítač dekuji za rady a hlavně Ferrymu že mi to aktivoval [upravil dne 8/8/10 David Plundr] Citovat
Mik.e Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 gratuluji Všem kterým to jde, mě dodělat PP nejde Citovat
Mik.e Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 mam špatnej typ řj a ještě tušim něco v motoru... Citovat
Durexpepo Odesláno 14. srpen 2010 Odesláno 14. srpen 2010 dneska som spojazdnil pal. PC a chcel by som sa opytat ci to má vymazávat hodnoty s pal. PC (priem. spotreba, atď.), lebo mne to po vypnutí klúča všetko vymaže..dík Citovat
Bendy_- Odesláno 14. srpen 2010 Odesláno 14. srpen 2010 ahoj, taky jsem tohle měl blbě, nejpravděpodobnější je to stálé napájení, ale já neměl, zapojenej kabel na plovák a taky se mi to mazalo. Citovat
Durexpepo Odesláno 14. srpen 2010 Odesláno 14. srpen 2010 kabel nemam zapojeny na plavaku zajtra skusim zapojit a uvidim zatial dik Citovat
Durexpepo Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 takže už som zapojil aj kábel na plavák všetko už funguje, ale ukazuje mi, že mám plnú nádrž , ale pred zapojením kábla som mal 3/4 nádrže.čo to môže byť?dík:) Citovat
Bendy_- Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 tak to nevim čim by to mohlo být, nevim jak si to zapojoval, já to zapojoval že jsem přešmik kabel od budíku a ppc jsem jakoby připojil do toho okruhu a vše vpořádku. Citovat
Bendy_- Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 no tradičně mi chyběly zase někde nějaký kabely (modrá svorkovnice), tak jsem to zapojil jak mi poradil dave_k a funguje to: u budíků ve žlutým konektoru na pinu 11 drát 4315 rozstřihnout a ten co jde od budíků napojit na pin 13 konektor A a ten co jde od palivoměru napojit na pin 14 konektor A Citovat
Durexpepo Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 ja mam stary model a napájal som to tak ze z PP pin 13 na modru svorkovnicu pin 6 a pp pin14 som mal napojit na pin 17 do modrej svorkovnice ale tam nebol ziadny kabel tak som to nezapajal islo mi vsetko okrem dojazdu a vymazavalo mi to hodnoty tak som napojil z pp pin 14 na plavak kabel 720 ako tu bolo pisane a ide vsetko len ta nadrz je stale plna tak teraz mam akoze odpojit kabel z pinu 6 na modrej svorkovnici a napojit ho do budikov pin 11 drôt 4315 ? [upravil dne 15.8.10 Durexpepo] Citovat
Bendy_- Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 no zkus to tak jak to mam já jestli to to bude fungovat, ty 2 z pp na ten 1 drát z budíků. Já totiž neměl dotažený dráty do modrý svorkovnice. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.