Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Davidek

V Brne jsou dva prodejci pažoutu.Ptal jsem se u kazdeho z nich na prijmu zakazek jestli je v jejich silach toto udelat.Dostal jsem v obou pripadech podobnou odpoved\"jo pane musime zavolat do francie,zjistit kody kdyz kodovaci karticku nemate atd.\"Druhej den jsem se tam vratil,natvrdo sel do dilny,nechal si zavolat nekoho pres elekroinstalaci.Dosel mladej borec a co ze potrebuju.Rekl sem co potrebuji a ze mu dam 500 kdyz to udela.5 min na to jsem odjizdel a pp fungoval.:super

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zdravim, nevite kam zajet na aktivaci PP ve stredoceskym kraji? Na Kladne v Peugeotu mi to aktivovali ale pri aktivaci na displej to pry hazelo nejakou chybu a ukazuje to ted nesmysly, aktualni spotreba zacne pri prekroceni 30km/h z 10L padat az na nulu a dojezd mi neustale stoupal az tam zase skocili jen carky. Prumerna neukazuje vubec

• O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

tak to nevim čim by to mohlo být, nevim jak si to zapojoval, já to zapojoval že jsem přešmik kabel od budíku a ppc jsem jakoby připojil do toho okruhu a vše vpořádku.

Odesláno

no tradičně mi chyběly zase někde nějaký kabely (modrá svorkovnice), tak jsem to zapojil jak mi poradil dave_k a funguje to: u budíků ve žlutým konektoru na pinu 11 drát 4315 rozstřihnout a ten co jde od budíků napojit na pin 13 konektor A a ten co jde od palivoměru napojit na pin 14 konektor A

Odesláno

ja mam stary model a napájal som to tak ze z PP pin 13 na modru svorkovnicu pin 6 a pp pin14 som mal napojit na pin 17 do modrej svorkovnice ale tam nebol ziadny kabel tak som to nezapajal islo mi vsetko okrem dojazdu a vymazavalo mi to hodnoty tak som napojil z pp pin 14 na plavak kabel 720 ako tu bolo pisane a ide vsetko len ta nadrz je stale plna tak teraz mam akoze odpojit kabel z pinu 6 na modrej svorkovnici a napojit ho do budikov pin 11 drôt 4315 ?

:myslim

[upravil dne 15.8.10 Durexpepo]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...