stalmik Odesláno 9. srpen 2007 Odesláno 9. srpen 2007 Teď jsem mluvil u nás s chlapíkem kterej vozí díly na peugeoty a citroeny z vrakáčů tak říkal že by to neměl být takový problém a že se mi zeptá.. Tak jsem zvědavý.. Citovat
Ladaj Odesláno 9. srpen 2007 Odesláno 9. srpen 2007 Pánové hlavně si dejte bacha aby to umělo PP Protože jsem tam volal znova a bylo mě řečeno že rádio to umí ale PP NE!Musej tam být dvě řady po 15pinech.Takže zase nic...zas musím hledat dál,Nebo pokud to máte někdo kousek na ten vrakáč tak mě to prosím omrkněte a když tak mě ho vemte a jsedu si proto...Předem díky... Citovat
stalmik Odesláno 9. srpen 2007 Odesláno 9. srpen 2007 JJ to je pravda musí to být displej proPP.. Já jsem tomu známému zadal úkol sehnat displej na palubní počítač na 406 starý modelvčetně elektroniky co u něj má být.. Doufám že mi nepřiveze něco jiného.. Citovat
OK406 Odesláno 9. srpen 2007 Odesláno 9. srpen 2007 Ten displej se dával s rádiem Philips 4050. A taky si zjistěte, aby to ukazovalo v km a né v mílích. Komisar by mohl vyprávět! Citovat
Ladaj Odesláno 9. srpen 2007 Odesláno 9. srpen 2007 jojo vím,ale ten displej je opravdu problém sehnat člověk musí mít holt štěstí aby ho sehnal.Už mě docházej nápady kde ho sehnat jedině že by tady někdo z clubu pomohl.... Citovat
stalmik Odesláno 9. srpen 2007 Odesláno 9. srpen 2007 no já jsem fakt zvědavej jestli ho sežene.. Citovat
Guest dixi Odesláno 10. srpen 2007 Odesláno 10. srpen 2007 vítej nevítej ,mohu psát ale nejsem máte smůlu.A kdybych byl komisarem tak bych tam ani nejel žádal jsem jej taky a napsal mi sežeň si sám.Jemu prý taky nikdo neporadil s PC na SAGEM ŘJ prý riskoval ale udělal. Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 13. srpen 2007 Odesláno 13. srpen 2007 Takže s tímhle displayem mám smůlu? http://www.robex-dk.cz/406/display.gif[/img] Citovat
OK406 Odesláno 13. srpen 2007 Odesláno 13. srpen 2007 Jedná se o nový model ale domnívám se, že by to mohlo jít. Citovat
marco.cz Odesláno 13. srpen 2007 Odesláno 13. srpen 2007 určitě s tímhle modelem to půjde - mám stejný (viz foto)a jde jen o natažení drátů k tomu modulu a do páčky pak ti to bude fungovat. Citovat
mitch.mb Odesláno 13. srpen 2007 Odesláno 13. srpen 2007 Mam taky tento displej a jde mi to... Sice tam nemam teplotu kterou bych chtel, ale zasejc mam destovy senzor a BSI jednotku a maka to krasne :c) Citovat
pepekarita Odesláno 13. srpen 2007 Odesláno 13. srpen 2007 A muze sem dat nekdo foto toho zpravneho displeje??je tu toho tolik ze uz se ztracim dekuji:o Citovat
mitch.mb Odesláno 13. srpen 2007 Odesláno 13. srpen 2007 V podstate je to tento: Původně zaslal: Georginho_cz406 Takže s tímhle displayem mám smůlu? http://www.robex-dk.cz/406/display.gif[/img] Citovat
marco.cz Odesláno 13. srpen 2007 Odesláno 13. srpen 2007 Původně zaslal: pepekarita A muze sem dat nekdo foto toho zpravneho displeje??je tu toho tolik ze uz se ztracim dekuji:o Přesně a nebo TAKTO http://www.peugeot-club.com/club/jpg/5803_2.jpg Citovat
Neon Odesláno 13. srpen 2007 Odesláno 13. srpen 2007 pepekarita: je to ten "správný" na nový model ... starý je jinačí Jinak kdo by sháněl na SM displej, tak jsem ho viděl před víkendem na vrakovišti v Praze v Jeremiášový ulici ... byla tam bořená stříbrná 406 a ještě ho měla ... tak si zkuste na ten vrakáč najít číslo na netu (možná bude umět i PP) Citovat
Guest dixi Odesláno 13. srpen 2007 Odesláno 13. srpen 2007 Původně zaslal: Ladaj dixi: vytej:super pokud možno vítej je měkké Citovat
Guest dixi Odesláno 14. srpen 2007 Odesláno 14. srpen 2007 starý se dá sehnat ale většinu jsem měl smůlu že je v mílích a galonech,ono záleží odkud vozí auta a že by se dalo předělat na litry a km tak o tom pochybuji,protože na displeji to tam není pokud se zapojí.jen teplota a to stupně či farady Citovat
Guest Jarmyl Odesláno 15. srpen 2007 Odesláno 15. srpen 2007 to mitch.mb prosimte, kdyz mas tenhle displej( typ B, že?), kde se ti zobrazují údaje z PP? V horní části, nebo jenom ve spodním řádku? Jde mi o to, že chci předělat z disp.A a nemám orig. radio,tak ach tam neměl půl displeje prázdno. Pokud možno, nemáš foto? Díky Citovat
OK406 Odesláno 15. srpen 2007 Odesláno 15. srpen 2007 Přečti si celý příspěvek a tam je to napsané. Citovat
mitch.mb Odesláno 15. srpen 2007 Odesláno 15. srpen 2007 Tadle fotka je jeste z doby orig. radia a bez aktivace PP, ale ted tam mam radio JVC takze na tom displeji se mi zobrazuje jenom vpravo nahore cas a dole uprostred datum a po aktivaci PP se udaje z PP zobrazuji misto datumu. Teplomer bohuzel zatim nemam ale doufam ze pujde taky dodelat... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.