Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Teď jsem mluvil u nás s chlapíkem kterej vozí díly na peugeoty a citroeny z vrakáčů tak říkal že by to neměl být takový problém a že se mi zeptá.. Tak jsem zvědavý..

Odesláno

Pánové hlavně si dejte bacha aby to umělo PP Protože jsem tam volal znova a bylo mě řečeno že rádio to umí ale PP NE!Musej tam být dvě řady po 15pinech.Takže zase nic...zas musím hledat dál,Nebo pokud to máte někdo kousek na ten vrakáč tak mě to prosím omrkněte a když tak mě ho vemte a jsedu si proto...Předem díky...

Odesláno

JJ to je pravda musí to být displej proPP.. Já jsem tomu známému zadal úkol sehnat displej na palubní počítač na 406 starý modelvčetně elektroniky co u něj má být.. Doufám že mi nepřiveze něco jiného..

Odesláno

jojo vím,ale ten displej je opravdu problém sehnat člověk musí mít holt štěstí aby ho sehnal.Už mě docházej nápady kde ho sehnat jedině že by tady někdo z clubu pomohl....

Odesláno

vítej nevítej ,mohu psát ale nejsem máte smůlu.A kdybych byl komisarem tak bych tam ani nejel žádal jsem jej taky a napsal mi sežeň si sám.Jemu prý taky nikdo neporadil s PC na SAGEM ŘJ prý riskoval ale udělal.

Odesláno

pepekarita: je to ten "správný" na nový model ... starý je jinačí

Jinak kdo by sháněl na SM displej, tak jsem ho viděl před víkendem na vrakovišti v Praze v Jeremiášový ulici ... byla tam bořená stříbrná 406 a ještě ho měla ... tak si zkuste na ten vrakáč najít číslo na netu (možná bude umět i PP)

Odesláno
Původně zaslal: Ladaj

dixi: vytej:super

pokud možno vítej je měkké:D

Odesláno

starý se dá sehnat ale většinu jsem měl smůlu že je v mílích a galonech,ono záleží odkud vozí auta a že by se dalo předělat na litry a km tak o tom pochybuji,protože na displeji to tam není pokud se zapojí.jen teplota a to stupně či farady

Odesláno

to mitch.mb

prosimte, kdyz mas tenhle displej( typ B, že?), kde se ti zobrazují údaje z PP?

V horní části, nebo jenom ve spodním řádku?

Jde mi o to, že chci předělat z disp.A a nemám orig. radio,tak ach tam neměl půl displeje prázdno. Pokud možno, nemáš foto?

Díky

Odesláno

Tadle fotka je jeste z doby orig. radia a bez aktivace PP, ale ted tam mam radio JVC takze na tom displeji se mi zobrazuje jenom vpravo nahore cas a dole uprostred datum a po aktivaci PP se udaje z PP zobrazuji misto datumu. Teplomer bohuzel zatim nemam ale doufam ze pujde taky dodelat...

post-0-14109596200095_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...