Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, mám dotaz dnes jsem nasedl do auta a ujel asi 5Km když sem se kouknul na teploměr a ten ukazoval víc jak 90°. Mohl by to být termostat? Děkuji

Odesláno

Ale ono to šlo poté ještě i víš ale to jsem radši zastavil. Skoušel jsem dnes odvzdušnit a vypadá že to pomohlo na test se teprv pojede tak se uvidí každopádně děkuji za radu.

Odesláno

Tak projížďka dopadla úspěšně bylo to jen zavzdušněné jen ten termostat přide časem taky motor se ohřeje jen na 80° chvilkama na 90°

Odesláno

Ale to je normál, tiež mám bežne teplotu 80 st, pri vyššom zaťažení lezie k cca 90-95 st. Tiež som kvôli tomu menil termostat a ajhľa, je to rovnaké :-) Jediný problém by bol, ak by to k tým 80 st liezlo veľmi dlho, resp. by to chodilo často a stabilne cez 90.

Odesláno

Jo jo jak píše ferrari .Teplota normálně taky kolem 8o až při zateži povyleze nad 90,akorát v pondělí jak bylo tech skoro 4O stupnu,tak jsem byl pořad na 90.a taky jsem nedávno měnil termostat,ale žadnej efekt to nepřineslo :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...