Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Cakajte hadam aj mna s partnerkou :-)

Teba ešte nepoznáme a tak bi si sa mal prísť ukázať.

Inak vitaj medzi nami v klube.

Odesláno

Som rád a teší ma že konečne sa niekto rozhodol prísť aj zo severu Slovenska. Je pravda že je to dosť km, a nie každý chce stráviť krasnu nedeľu medzi priaznivcami áut značky PEUGEOT. Ale kto raz príde určite sa mu zapáči a keď bude môcť určite sa bude ďalej zúčastňovať, viem to podľa seba.

Určite prideme: STEFFI 2 + ANIČKA

Odesláno
Som rád a teší ma že konečne sa niekto rozhodol prísť aj zo severu Slovenska. Je pravda že je to dosť km, a nie každý chce stráviť krasnu nedeľu medzi priaznivcami áut značky PEUGEOT. Ale kto raz príde určite sa mu zapáči a keď bude môcť určite sa bude ďalej zúčastňovať, viem to podľa seba.

Určite prideme: STEFFI 2 + ANIČKA

Vieš ono to je už diagnóza aj ked nechceš musíš aj ked nemôžeš tak prídeš :D:D:D:D:D

Odesláno
Vidime sa 16. vo Vlckovciach, nemozem sa dockat, rebra uz cakajuuuuuuuu :D:D

Ale né tak tomuto sa mi ani veriť nechce že sa ukážete:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno
Ake rebrá ? To si mam niečo aj doniesť ?? Ako to prebieha ?

To Qcko bude jest ako obvykle maxi porcie jedla. :myslim

či?

No sak samozrejme :D

kaper: jasne, nemozem sa dockat :super

Odesláno
Ake rebrá ? To si mam niečo aj doniesť ?? Ako to prebieha ?

- Rebrá si Qcko donesie a pri rybníčku si ich ugriluje.

- Samozrejme. Tepláky alebo monterky na váľanie v tráve, suchú stravu na jeden deň, malý darček každému účastníkovi a organizátorom po fľaške šampanského. (sme len šiesti, tak kartón stačí)

- prebieha to celkom spontánne. Po príchode a rozdaní darčekov (nezabudni to šampanské) sa prezlečieme do teplákov a ideme k rybníčku pripravovať večeru. Kto si čo donesie to bude jesť. Počas celého popoľudnia popíjame (kto si čo donesie to bude piť - nezabudni to šampanské) Potom sa prezlečieme z teplákov, urobíme spoločné foto (fotia sa iba tý čo ešte vedia stáť na nohách) a pomaly sa rozídeme. To je všetko. Nič komplikované. (nezabudni darčeky a šampanské)

P.S. Trepem kraviny. Je to reštaurácia kde dobre varia a každý si platí svoju konzumáciu. Pomotáme sa okolo áut, pofotíme, zoznámime s novými, pokecáme. Nič nemusíš nosiť , možno niečo i dostaneš a na šampanské tiež zabudni, to bola recesia. Môžeš doviesť nejaké pekné východniarky nech je čo obdivovať, tie autá sú stále rovnaké.

Odesláno

To som sa s chuti zasmial že tepláky, darčeky a šampanské :D.

Ak by si to nebol dolu vysvetlil ako si to myslel možno by si ho od zrazu aj odplašil :D.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...