Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak po absolvovani nasho uplne prveho Peugeot Zrazu v PN, ktory dopadol nad nase ocakavania sme si povedali, ze musime ist aj na tento vo Vlckovciach. Ono by to bolo vyslo,keby bol o tyzden skor, teda toho 9.9. Zial 15.9. ideme trosku prevetrat nase vibramy a slapeme smer Jahnaci stit, pricom zlezieme az niekedy okolo obeda na druhy den. Takze sa tohto zrazu s najvacsou pravdepodobnostou asi nezucastnime:-(

Odesláno

Môžem sa opýtať našiel by sa niekto kto by doniesol zo sebou aj diagnostiku ? By som sa chcel pozrieť či je možné povoliť mi tempomat na Peugeot 307 SW ročníku 2005 s full can :D Peugeot Planet 2000 v 24.21 už mam už budem musieť sa s vami poradiť aký kábel si kúpiť :D

Odesláno
Môžem sa opýtať našiel by sa niekto kto by doniesol zo sebou aj diagnostiku ? By som sa chcel pozrieť či je možné povoliť mi tempomat na Peugeot 307 SW ročníku 2005 s full can :D Peugeot Planet 2000 v 24.21 už mam už budem musieť sa s vami poradiť aký kábel si kúpiť :D

tempomat povolit ide.

co sa kabla diag tyka su len dva... jeden origo a druhy neorigo.

typ kabla je jeden a iny ako spominany tu proste na pp2000 nieje.

viac info najdes tu na fore, alebo vo vlckovciach :D

je tu vlakno o diagnostike v sekcii servis.

cagobelo....

Odesláno

Zdravím Vás.

Teší ma že sa to tu rozbieha. Aj ked stále tu má kopec lúdí absenciu v prihlasovadle.

Menovite, Durko,Qcko,Winco s otcom, Jkm Trnava, obaf, Janog, Duško201, Džej, atd...

Takže podme sem s nejakým komentárikom a prihlasovadlom!:papa:papa:papa

Odesláno
No ja len dúfam že sa mi podarí prísť...

Veľmi nerád by som vynechal!!!

No ja len dúfam že ma nesklameš!!! Veľmi nerád by som ....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...