jirkara Odesláno 29. srpen 2012 Autor Odesláno 29. srpen 2012 Tak už jsem z dovolené zpátky, nechal jsem 308SW zaparkovanou mezi auty normálně na sídlišti a nic se s ní nestalo. Příště to udělám stejně. Díky za všechny reakce. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 29. srpen 2012 Odesláno 29. srpen 2012 Já parkuju na černým mostě taky, a dávám to u metra na parkoviště policie čr, kde je asi 6 kamer edit: heh, na mapách na seznamu tam moje bývalé auto stojí :D [upravil dne 29/8/12 08:25 od minimaxa] Citovat
PE1PA Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 Ahoj, nechci tu dělat někomu reklamu, ale zamykání páky samo o sobě je na prd. Vyšlápne spojku, auto natáhnou. Dávám k tomu BULLOCK-zamykání pedálů, jsem v klidu. Taky to naložej, odvezou, ale nesundaj a když tak s velkým poškozením inter. vozu. Takové se špatně prodává. Prý už samolepka na okně zloděje odradí = ztráta času. Citovat
Pavelbbk Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 Nejlepší zabezpečení je pořádná pojistka a nemusíš řešit kam zaparkovat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.