Guest zelda93 Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 už vim proč v tom autě byl hasičák když sem ho kupoval :-D sice už byl 3 roky prošlej ale byl tam :-D Citovat
stajgrpavel Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 no ja ho tam nemam a ani tam nebyl :-P ropaci asi nehorej ;-) i kdyz se mi take hezky hulilo z pod kapoty.... v zime jsem menil svicky a urval jsem prepadovou hadicku od vstriku .. tak jsem tam dal provizorne slahounek od pumpicky na kolo... ale ten se tak nak zortek a nafta tekla po motoru a huliloto jako prase ;-) ale najel jsem tak 60km :-P jen u benzinky po me trosku divne koukali ;-) Citovat
krtek 2 Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 dufaj ze ti nepopisalo valec lebo ta keramika na sviecke ostala vo valci snad ju vyfuklo von Citovat
Guest zelda93 Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 nevim, po výměně svíčky to jede normálně... a keramika co je okolo toho kamínku tam normálně je ale je o kousíček kratší... ale taky zaoblená tak jestli už to neudělaly ve výrobě Citovat
Regan Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 No tak to je masakr....asi si do lidlu pro sychr zajedu taky pro jednu limču:D Citovat
krtek 2 Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 to koli tej sviecke ti pravdepodobne zhorela rampa lebo na sviecke je cisty skrat tym ze sa elektrody dotykaju a tym padom sa cievka prehriala az sa vznietila Citovat
Guest zelda93 Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 další věc vyřešená... půl roku jezdim bez ruční brzdy.... nedávno sem se dočet o těch štelech že jsou samy enom nahrubou.. opravdu nahrubo jestli vůbec :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.