222johny222 Odesláno 21. srpen 2012 Odesláno 21. srpen 2012 zdravím Neměl jsem čas to tady prolízat,ale blbne větrák v autě... někdy mi nejde na plnou rychlost..jindy zas to funguje jak má a poslední dobou mi občas přestane jít úplně...když přestane jít,tak uslyším takovy cvaknutí,jako by přepnutí relátka a neofukuju:D .Přišel mi tento zvuk jakoby ze strany spolujezdce pod kastlíkem,poradil mi někdo jak na to? Citovat
Ferry Odesláno 21. srpen 2012 Odesláno 21. srpen 2012 spatny kontakty v hnedem konektoru na tom ventilatoru, vede do nej tlustej cernej a cervenej drat a pak dva tenky, ty kontakty tech tlustych dratu se casem vyhrejou a cim vic se hrejou, tim vetsi maji prechodovy odpor a tim se jeste vice hrejou, takovy zacarovany kruh, takze ocistit, priohybat, to ohrivani celeho konektoru ma pak vliv i na ty kontakty slabych dratku, ktere jsou od potenciometru na panelu ovladani klimatizace, takze pak blbnou i otacky. Me to takhle blblo na jare, konektor jsem rozebral, vyndal jsem z nej postupne jednotlive kontakty, ocistil a priohybal aby mely poradnej kontakt a je pokoj ten konektor rozeberes tak, ze ho rozcvaknes a pak pri pohledu zepredu na kontakty vzdycky ke kazdemu tomu kontaktnimu plisku strcis tenky sroubovak nebo nuz a ten plisek zmacknes (jako bys chtel zmensit tu mezeru do ktery jde plech protikontaktu ) a vytlacis ho smerem dovnitr konektoru druhou stranou ven ( nebo opatrne zatazenim za drat), zpatky ho uz jen vzdycky nacvaknes na svou pozici ve spravne orientaci toho plisku (to poznas podle tech ostatnich) Citovat
222johny222 Odesláno 21. srpen 2012 Autor Odesláno 21. srpen 2012 děkuju za detailní popis,už tuším o co jde.Prosímtě a jak se k tomu dostanu?musím rozebrat všechno co je nad rádiem nebo se tam dostanu,když sundám kastlík u spolujezdce? Citovat
Ferry Odesláno 21. srpen 2012 Odesláno 21. srpen 2012 rozebirat nemusis nic, staci dat dolu ten tapecirunk u nohou spolujezdce pod kastlikem, tam uvidis ventilator a i konektor na nem, draty jsou dlouhy dost, takze si je pak stahnes dolu Citovat
222johny222 Odesláno 22. srpen 2012 Autor Odesláno 22. srpen 2012 Ferry,tak moc děkuji:super,bylo to opravdu ono.Zatím jsem to nerozebíral,jen to zkoumal,ale povrtal jsem s kablíky a ejhle rozběhlo se to.Až budu mít víc času,tak to rozeberu a očistím kontakty a víc je k sobě přihnu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.