ivous Odesláno 20. srpen 2012 Autor Odesláno 20. srpen 2012 Jo jel jsem potom bez klimy a s klimou sem jel i po tom průseru ale nešla spíše hřála.Tak sem ji vypnul.Jel sem 500 km a po dojetí na odpočívadlo zase randál. Citovat
ivous Odesláno 20. srpen 2012 Autor Odesláno 20. srpen 2012 jel sem cca 700 s klimou a 150 pak průser po vychladnutí bez randálu ,ale klima nechladila tolik jen slabo vypnul jsem ji a pak zácpa a spouštění nějakého ventilátoru randál. Citovat
bajza206 SW Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 Tak to pak jo no takže ventilátor a pojistka je to nějaká ta maxi když budeš hlídat teplotu tak se nemůže nic stát klima půjde až bude v provozu větrák:papa Citovat
bajza206 SW Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 Jo ta pojistka je na spodní straně BSI Citovat
Guest luke20 Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 Tak co čtu mě trochu zaskočilo,když mě jel samovolně větrák vytáhl jsem pojistku která je pod kapotou,ten přestal fučet. Ale klimatizace mě fungovala,mám jeden větrák a klimu.aut. Citovat
bajza206 SW Odesláno 21. srpen 2012 Odesláno 21. srpen 2012 Chvilku funguje ale jen do určitá teploty Citovat
eggnoog Odesláno 15. listopad 2013 Odesláno 15. listopad 2013 Zdravim všechny. Tak měla přítelkyně stejný problém se svou 206 1,4 HDi, jenže to bylo ráno kdy auto stálo celou noc venku (dnes něco kolem 2°C). Po nastartování se rozsvítila diagnostika motoru a stopka. Z motoru byl slyšet obrovský rachot, a nejspíš spuštěný ventilátor. Když motor vypnula, rachot pořád stejný a zvuk jako kdyby odněkud odcházel tlak vzduchu. Když chtěla otevřít motorový prostor, vše přestalo. Další start normální, jen svítila diagnostika motoru. Nemá s tím někdo z vás zkušenost? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.