Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Problémy s ventilátorem?Prosím poraďte. Peugeot 307 sw 1.6 hdi 80kw

Recommended Posts

Odesláno

Jo jel jsem potom bez klimy a s klimou sem jel i po tom průseru ale nešla spíše hřála.Tak sem ji vypnul.Jel sem 500 km a po dojetí na odpočívadlo zase randál.

Odesláno

jel sem cca 700 s klimou a 150 pak průser po vychladnutí bez randálu ,ale klima nechladila tolik jen slabo vypnul jsem ji a pak zácpa a spouštění nějakého ventilátoru randál.

Odesláno

Tak co čtu mě trochu zaskočilo,když mě jel samovolně větrák vytáhl jsem pojistku která je pod kapotou,ten přestal fučet.

Ale klimatizace mě fungovala,mám jeden větrák a klimu.aut.

• O 1 rok později...
Odesláno

Zdravim všechny. Tak měla přítelkyně stejný problém se svou 206 1,4 HDi, jenže to bylo ráno kdy auto stálo celou noc venku (dnes něco kolem 2°C). Po nastartování se rozsvítila diagnostika motoru a stopka. Z motoru byl slyšet obrovský rachot, a nejspíš spuštěný ventilátor. Když motor vypnula, rachot pořád stejný a zvuk jako kdyby odněkud odcházel tlak vzduchu. Když chtěla otevřít motorový prostor, vše přestalo. Další start normální, jen svítila diagnostika motoru. Nemá s tím někdo z vás zkušenost?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...