Přejít na obsah

ivous

Uživatel
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2004

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Ostrava - Poruba
  • Stát
    Česká republika

ivous's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Poprosím o info dle vin VF33H9H2C83850604
  2. Dobrý den můžete zjistit něco o autu s tímhle vin:VF33H9H2C83750604 Peugeot 307 sw 1,6 HDi 2004.
  3. jel sem cca 700 s klimou a 150 pak průser po vychladnutí bez randálu ,ale klima nechladila tolik jen slabo vypnul jsem ji a pak zácpa a spouštění nějakého ventilátoru randál.
  4. Jo jel jsem potom bez klimy a s klimou sem jel i po tom průseru ale nešla spíše hřála.Tak sem ji vypnul.Jel sem 500 km a po dojetí na odpočívadlo zase randál.
  5. Já jsem prakticky bez spuštění včera ujel necelých 900 jen né zácpy a vnoci.Já myslím,že by to mńeměl bát problém.Dík jste tu super.Dík borci.
  6. Je to ono nejde s tím skoro pohnout těžko Anežko jak se říká u nás navíc to vypadá i poohýbané. A co kdybych vytáhnul teď tu pojistku a jel 20 km večer na šichtu.A motor dochladil spuštěným motorem a příští týden mi to mechoš vyměnil.Dá se koupit jen ten ventilítor.
  7. A nebo to může být ten o čem já vůbec nic nevím čistič fupu těch sazí nebo to je to samé moc se v tom nevyznám.
  8. A ještě se zeptám ten ventilátor slouží jako dochlazování.Celo noc sem s tím jel a jen při zastavování na benzině randál.Potum při dojezdu jsem mírně ubíral na rychlosti a sledoval teplotu vody a při mírném dojezdu už ventilátor nesepnul.Nechtěl jsem dělat rambajs před domem.Co by se stalo kdybych vytáhnul onu pojistku,která spíná ventilátor hlídal si teplotu ,že nebudu valit 150 po dálnici v 45stupních a potom u nás se nedostal do zácpy normální ježdění než to opravím.Při dojezdu nechal schladnout motor tím ,že ho nechám chvilku jet.Než to opravím tak takové malé jízdy do práce večer.Nebo to může oddupat motor.Je to asi na 99 procent ten ventilátor co po vypnutí motoru občas sepne.A kolik,když jo by neměla rafička přesáhnout stupňů.Já tam měl 80 když tam potom najelo 90 při té zácpě tak to začlo.
  9. Pozor hluk a rezonance vychází s pod přední masky i když je auto klíček vypnutý a auto stojí.Po páru sec při zvýšení rychlosti se to jakoby vypne.
  10. Při rozjezdu najednou v tom buchlo a vysoká rezonance + hluk.
  11. Jenom prostě při jakoby tom dochlazovaní,dojezdu nebo při prudké snížení rychlosti po dlouhodobé rychlé jízdě vysoký hluk a rezonance.Která se po čase vypne nebo při rozjezdu po páru sekundách se vypne.Za studeného startu a normální jízdy nic.
  12. Jde to ze předku motoru,ale háže to s celým motorem jako silný zvuk motoru traktoru,jako by to třeba ten ventilátor bouchal o nejaký plech myslíte,že ten ventilátor má takovou sílu na takový randál jako bych jel bez výfuku.Ale jde to evidentně ze předku s pod masky.A nebo co by to mohlo být v přinejhorším případě?
×
×
  • Vytvořit...