michailovic Odesláno 19. srpen 2012 Odesláno 19. srpen 2012 Zdravim, rad by som sa niekoho z vas spytal ci ste niekedy neriesili problem ked sa v P607 samo od seba preladuje radio. Jedna sa o kazetovy Clarion RM2. Pripadne ci to nemoze byt aj stmavnutym malym displayom. Jenda sa o starsi model r.v. 2002 Vdaka za pomoc Citovat
jofo Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 Tmavnutim displeja to nebude. Co myslis preladovanim? Ze straca signal, alebo sa sam od seba preladi na inu stanicu,.... Citovat
michailovic Odesláno 20. srpen 2012 Autor Odesláno 20. srpen 2012 preladi na inu stanicu, mam len obavu aby nebolo potrebne ho uplne vymenit. Mal som dojem, ze to robi len za jazdy, na nerovnostiach, ale naposledy to urobilo pocas stania na parkovisku. Citovat
jofo Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 Preladi a zostane stat na tej druhej stanici, ci sa zas z tej druhej preladi na dalsiu? Ak sa to chova tak ako keby si stlacil tlacidlo na ladenie, tak by som hladal problem tam. Teraz si nespomeniem ako je ladenie na tom starsom radiu. Je to taky otocny cudlik? Ak ano tak problem bude najskor v nom. Citovat
michailovic Odesláno 20. srpen 2012 Autor Odesláno 20. srpen 2012 nie, je tam tlacitko preladuje sa to \"nahodne\", asi podla pocasia v Sochaux Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.