Guest Lubk0 Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 PS: Slovo chyba by som vzal \"späť\" a nahradil slovom \"nevýhoda\" Citovat
lukaro Odesláno 20. srpen 2012 Autor Odesláno 20. srpen 2012 Díky díky účet založen, má dorazit někdy kurýr se smlouvou, tak jsem zvědavý, jak jim tohle potrvá Citovat
Cinicman Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 PS: Slovo chyba by som vzal \"späť\" a nahradil slovom \"nevýhoda\" Citovat
Micky99 Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 Zuno ano ci nie... Pred par rokmi tu bola (nemyslim na foru ale vo vseobecnosti) podobna otazka napriklad na MBanku... co by som k tomu napisal... k zadavatelovi otazky - proc se ptas lidi na nazor ktory by si mal jasne vediet ty...ty musis vediet co od svojho uctu ocakavas. osobne od svojho uctu ocakavam - platby v ramci republiky (poskytuje kazda banka), platby do ineho statu - M-Banka na zaciatku v CZ ani na SK dlho neposkytovala...je to dobre alebo nie? pre niekoho ano pre niekoho nie...pre mna nie - tak by som odpovedal M-Bank NIE. nepoznam ZUNO - poskytuje zahranicne platby? ANO - odpvedam ti ANO. NIE - odpovedam NIE...ale je to vec POTREBY... iny podobny priklad - potrebujem dobijat cez ELB (elektronicke bankovnictvo kredit detom..) - ktora banka mi to poskytuje - je to moja potreba tak pre mna je ta ANO ktora to poskytuje, ostatne NIE... a ked sa tu bavite o podmienkach - pre vsetkych su rovnake - ale nie kazdemu musia a mozu vyhovovat... mne v MBank vyhovuje - nastavim si limit aky chcem (reakce na Lubka), na zaciatku bezpoplatkovy vyber v zahranici...teraz uz neplatne (ak nevyberies urcity limit), neobmedzeny vyber v ramci republiky z inych bankomatov - teraz uz neplatne ak nezaplatis urcity obnos kartou.... u CSOB mi vyhovu - dobijam kredit, nastavim si limit, mam kvantum bankomatov, pobociek...co si vyberiem??? vyberiem si to co potrebujem.... takze pre mna ZUNO jednoznacne NIE - pre moje potreby aktualne... pred par rokmi by som odpovedal ANO. takze tazatel - je to pre teba smerodajna odpoved od niekoho ineho, ktory ma ine potreby? skor by som bol zvedavy od banky cim sa klienti stretli v suvislosti co im banka neposkytovala..to vnimam ako velmi velke plus co Lubko napsal... lebo nikdy si na zaciatku clovek neuvedomi minus...kazdemu pchaju to ich velku PLUS... tak v \"skratke\" a neprehladne :-P (myslienkovy pochod) asi tolko ;-) :-P :-P :-P Citovat
lukaro Odesláno 21. srpen 2012 Autor Odesláno 21. srpen 2012 Díky za názor, ale.... Ono nejde tak o potřeby, ale o hodnocení té banky. Jak kdo je spokojen s rychlostí služeb, a podobně. Prostě takové obecné shrnutí,... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. srpen 2012 Odesláno 21. srpen 2012 ..........Prostě takové obecné shrnutí,... No tak si to shrň, když ti to ufdělá dobře:P:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.