Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tuningu jsem se vlastně nikdy nevěnoval. Toto je muj první peugeot a ten potřeboval pár drobných uprav. Tak jsem začal s interierem. Dělal jsem to prvně, každý nějak začal, tak mě nekamenujte co se týče estetiky apod. ... Obrázky vložím postupně jak šel čas...

Odesláno

Nějaké to světílko:) vpředu též je.... jen sem si dal takovou libůstku: vzadu mužu přepínat mezi červenou a modrou barvou :) ale je to taková blbost, která člověka potěší. Hlavně když za to člověk dal pakatel :)

post-46385-14109626306838_thumb.jpg

[Edited on 17/8/12 22:47 by Patriott]

Odesláno

Přemluvil jsem se také k odstranění bočních gum proti odření... Osobně si myslím, že tomu dodalo trochu mladší vzhled :) A dal barvu i zrcátkům...

Takto je nynější vzhled. Dále se pustím do nárazníků...

[Edited on 17/8/12 22:45 by Patriott]

post-46385-14109626307649_thumb.jpg

Odesláno

Zajímá mě vaše názory... co je dobré a co ne... Všechny změny se zatím obešly bez velkých finančních potřeb. Změn neni zatím tolik ale další foto je na cestě...

Odesláno

Když už je vše červené a nejsou ani černé lišty, ještě to chce i ty nárazníky ... pak ti ta červená poleze i ušima :D

Odesláno

ok, necham to tak :) no protože jsem ještě se změnama neskončil... Chtěl bych tam dát ještě menší práh k optickému snížení, možná přední náběhy a prodloužení střechy... až potom to vemu celý najednou.

Odesláno

Vítej, mě se autíčko líbí a na to že nejsem fanda kde jakejch světýlek, tohle je moc pěkně vyřešený:) Jinak souhlasím s klukama, nárazníky v barvě a nechat v origo stavu, případně nárazníky z XSi:) Ať slouží!:P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...