Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím vás o radu:

Jak máte středový panel jak je ovládání topení, rádio a nad tím - budeme tomu říkat větrání. Jak sundám tu mřížku větrání? Chci to dát do nějaké barvy a nejde mi to.

Peugeot 306,rok 1995

Hledal jsem a nemohl jsem najít toto téma.

Odesláno

Ak si to dobre pamätám, tak musíš najskôr demontovať oba spodné diely a potom vycvakáš aj horný. Ide dole dosť blbo, tak dávaj pozor aby si tam nepolámal veci.

Odesláno

ano ten spodný ide tak že ho iba vylupneš potom šroby čo vidiš daš preč potom radio daš von tam čo je také železo čo ide na radio daš preč a zozadu su dve matky asi osmičky tie daš preč a už to ide pekne

Odesláno

To jo, to mám jde mi o větrání nebo jak to nazvat = topení? Potřebuju nějak sundat ty mřížky větračky.

Upresnim to: topení uz jsem měl vyndaný. Jen potřebuju sundat ty mřížky z toho topeni

[upravil dne 18/8/12 07:37 od orbin.1988]

Odesláno

No není to tak jednoduche. Jednu stranu už jsem odcvaknutou a ta druhá nešla. Jsou tam kolečka na zavírání a otevírání klapky - buď bude foukat nebo nebude. A právě přesto mi to sundat nejde.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Tak mám tu dotaz ke středovému panelu. Jak jsou tam čudlíky topení. Když to dám na čtvrtý stupen topení vubec mi to nefunguje. Nevíte proč? Trojika mi jde ale čtyřka ne. Máte s tím zkušenosti?

Odesláno

Tak to tam mas odporovu regulaciu ...

Skus skontrolovat vodice iduce k ventilatoru. Mohol by byt vyhriaty konektor bud pri prepinaci, alebo pri motore, pripadne skontroluj aj okolie predradneho odporu vo ventilatore a samotny prepinac. Zameraj sa na vodic 8002.

Chcelo by to voltmeter a merat, ci pri prepnuti na max. otacky dostanes 12V na ventilator.

post-27863-14109628374147_thumb.jpg

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...