Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj mam problem auto nestartuje zhoreja mi riadiaca jednotka na cuvacie senzory a auto nesde ked otocim kluc tak napise Chek OK a rozsvieti sa mi pristrojovka a kontrolka na svetla ale tie nesvietia potom mi zmiznne stav kilometrov a nabehnu tam len ciarky a nabehne poruch airbagy a to je vsetko skusali sme auto nastartovat priamo na starter auto nastartovalo a le nic neslo same poruchy abs,esp airbag brzdy nesiel ani posilovac brzd ani riadenia neviete co tomu je?

Odesláno

ja som nepisal ze som tam dal novu r.j. proste stara zhorela a auto uz nestartuje otocim klucikom tak pocujem len cvaknutie relatka poistky som kontroloval ale len som ich prepipal merakom ked boli zalozene .

Odesláno

no vies ked zhorela RJ cuvaciek, otazka je na mieste... ako zhorela? preco zhorela? normalne bol ohen z nej?

alebo iba si citil smrad?

vsetky RJ komuinikuju s BSI, tazko povedat co to pocas vyhorenia urobilo, su tam velmi citlive komunikacne kanaly,

po ktorych idu nizke napatia a digitalne data. Ak to dostalo \"slehu\" do takejto zbernice tak sa kludne mohlo

stat ze utrpela BSI, mozno i viac.

Neostava ti nic ine iba niekoho v okoli s dignostikou navstivit aby sa zistilo ci auto vobec komunikuje...

V tomto ti forum a debata tazko pomoze, budu to len dohady a trefy do prazdna... :myslim

drzim palce nech tych skod je co najmenej a nech to ostane len pri nejakej prkotine.

Skus popisat blizsie ako doslo k tomu incidentu s tou RJ cuvacich. Kedy a preco zacala horiet a co si nasledne urobil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...