spolienka Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 ahoj mam problem auto nestartuje zhoreja mi riadiaca jednotka na cuvacie senzory a auto nesde ked otocim kluc tak napise Chek OK a rozsvieti sa mi pristrojovka a kontrolka na svetla ale tie nesvietia potom mi zmiznne stav kilometrov a nabehnu tam len ciarky a nabehne poruch airbagy a to je vsetko skusali sme auto nastartovat priamo na starter auto nastartovalo a le nic neslo same poruchy abs,esp airbag brzdy nesiel ani posilovac brzd ani riadenia neviete co tomu je? Citovat
koblih69 Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 Počkej to je nějaký nepřehledný... takže ti shořela ŘJ a tys dal jinou a od té doby to nestartuje? Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 koblih řj od senzorů... nemůže to být spínačka? [upravil dne 16/8/12 16:01 od Jitka+Jirka] Citovat
koblih69 Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 jojo už rozumím, četl jsem to několikrát a koukám stejně špatně. Bez čárek a těček to není žádná sranda Nu což asi bude potřeba zajít na diag. Citovat
merlin99 Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 ani nepise ci kontroloval vsetky poistky (komplet), ani ci po vymene RJ bol na Dia... to je tak vestenie z gule zase:) Citovat
Marcel00 Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 ...Bez čárek a těček to není žádná sranda Nu což asi bude potřeba zajít na diag. jj troska urobia odber krv, moc, rtg pluc a neboj, budes zas v pohode sry za Citovat
spolienka Odesláno 16. srpen 2012 Autor Odesláno 16. srpen 2012 ja som nepisal ze som tam dal novu r.j. proste stara zhorela a auto uz nestartuje otocim klucikom tak pocujem len cvaknutie relatka poistky som kontroloval ale len som ich prepipal merakom ked boli zalozene . Citovat
Marcel00 Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 no vies ked zhorela RJ cuvaciek, otazka je na mieste... ako zhorela? preco zhorela? normalne bol ohen z nej? alebo iba si citil smrad? vsetky RJ komuinikuju s BSI, tazko povedat co to pocas vyhorenia urobilo, su tam velmi citlive komunikacne kanaly, po ktorych idu nizke napatia a digitalne data. Ak to dostalo \"slehu\" do takejto zbernice tak sa kludne mohlo stat ze utrpela BSI, mozno i viac. Neostava ti nic ine iba niekoho v okoli s dignostikou navstivit aby sa zistilo ci auto vobec komunikuje... V tomto ti forum a debata tazko pomoze, budu to len dohady a trefy do prazdna... drzim palce nech tych skod je co najmenej a nech to ostane len pri nejakej prkotine. Skus popisat blizsie ako doslo k tomu incidentu s tou RJ cuvacich. Kedy a preco zacala horiet a co si nasledne urobil. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.