Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Špatný plovák?

Recommended Posts

Odesláno

Jednou mě ukazatel paliva po natankování ukázal hodnotu až po 3KM.Od té doby mě po natankování ukazuje více paliva než jsem natankoval a až po pár KM nebo po dalším nastartování se to nějak urovná.

Když mám čtvrtku nádrže a vezmu tak něco přes půlku ukazuje to skoro plnou vždy prostě více než naberu.

Nebo když mám čtvrtku tak,mě po nastartování leží ručička před červeným polem začne svítit oranžová kontrolka s tím i hlášení na displayi ale po pár vteřinách nebo minutách zase rafička naskočí kam má a přestane svítit.

Začíná mě to trochu už otravovat,v sobotu jsem měl po nějakém tom vyrovnání kolem půlky jak jsem původně chtěl,ale včera nasednu a leží to na minimu a až po cestě z práce to skočilo zhruba tam kam má.

Ještě bych se chtěl zeptat v jaký moment má začít blikat oranžové světýlko.Když jsem auto koupil nebyl tam benzín jel jsem na rezervu ,ale leželo to až v červeném poli ted mě to někdy začne blikat a ještě to není ani na tom bílem co je předtím.

[upravil dne 14/8/12 15:04 od luke20]

Odesláno

U mňa bliká oranžové svetlo keď nemá kontakt s palivomerom. Ale nerád by som stále trval iba na tomto tvrdení a niekto z praxe povie že to je x ďalších vecí.

Odesláno

Díky za odkaz...dneska jsem vzal plnou najezdil kolem 70Km,a i rafička padá pomaleji než předtím.

Přišlo mě to někdy,že to snad dle toho žere 20l.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...