Guest luke20 Odesláno 14. srpen 2012 Odesláno 14. srpen 2012 Jednou mě ukazatel paliva po natankování ukázal hodnotu až po 3KM.Od té doby mě po natankování ukazuje více paliva než jsem natankoval a až po pár KM nebo po dalším nastartování se to nějak urovná. Když mám čtvrtku nádrže a vezmu tak něco přes půlku ukazuje to skoro plnou vždy prostě více než naberu. Nebo když mám čtvrtku tak,mě po nastartování leží ručička před červeným polem začne svítit oranžová kontrolka s tím i hlášení na displayi ale po pár vteřinách nebo minutách zase rafička naskočí kam má a přestane svítit. Začíná mě to trochu už otravovat,v sobotu jsem měl po nějakém tom vyrovnání kolem půlky jak jsem původně chtěl,ale včera nasednu a leží to na minimu a až po cestě z práce to skočilo zhruba tam kam má. Ještě bych se chtěl zeptat v jaký moment má začít blikat oranžové světýlko.Když jsem auto koupil nebyl tam benzín jel jsem na rezervu ,ale leželo to až v červeném poli ted mě to někdy začne blikat a ještě to není ani na tom bílem co je předtím. [upravil dne 14/8/12 15:04 od luke20] Citovat
davidekcz Odesláno 14. srpen 2012 Odesláno 14. srpen 2012 Tohle se u autobusů stává docela často :myslim Citovat
Guest luke20 Odesláno 14. srpen 2012 Odesláno 14. srpen 2012 Tak já nemám autobus... jde o 406 2.0 16V rok výroby 2000. Citovat
igor.sk Odesláno 14. srpen 2012 Odesláno 14. srpen 2012 U mňa bliká oranžové svetlo keď nemá kontakt s palivomerom. Ale nerád by som stále trval iba na tomto tvrdení a niekto z praxe povie že to je x ďalších vecí. Citovat
Guest luke20 Odesláno 15. srpen 2012 Odesláno 15. srpen 2012 Díky za odkaz...dneska jsem vzal plnou najezdil kolem 70Km,a i rafička padá pomaleji než předtím. Přišlo mě to někdy,že to snad dle toho žere 20l. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.