Wensdy Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 Jo, jo, přesně takové potřeby jsem měl když jsem auto vybíral. Kromě dvou sedaček s dětma jsem potřeboval ještě vozit materiál (trubky 2,5m dlouhý) a ty se mi krásně vejdou mezi sedačky až dopředu. Vlastně jsem původně šel do bazaru s trubkou v ruce a chtěl jsem auto kam bych to pohodlně naložil. Koukali na mně v bazaru jak na debila :-) Zadní prostřední mám vyndanou, děti máme dvě. A ještě je super že jsem nikdy s tímto autem nemusel skládat kočárek. Prostě jsem ho nastrčil celej do kufru. A to byl luxus. S dřívější Feldou jsem jej vždycky musel vyložit, složit atd.. A když někam jedeme na mejdan tak se dá krásně v tom autě vyspat Ale jak píšeš tak to jsou běžný nemoci těch aut. Citovat
Wensdy Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Tak dneska vyměněn motůrek ostřikovače a já zírám. Už vidím na silnici, venku napadl sníh, vidím patníky, stromy, ... no prostě vidím :-) Citovat
marko306 Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 Konečne už nebudeš nebezpečný pre tvoje okolie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.