Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dnes sa idem vecer previest a zasvietim svetlom na lave svetlo a sup ho farba praska, co tak do toho udriet plastidipom? normalne to streknut dipom, je mensia pravdepodobnost ze sa to bude olupovat?

prave zatial drzi..

Odesláno

tečia olej z motora hoši, pred tyzdnom som menil tesnenie veka, lebo to tieklo ale zase, vcera som zistil ze som nemal dobre zastrcenu mierku oleja.. ale tečie to aj tak..

odkial to tecie alebo co s tym moze byt?

54h41j2b5o6px7d3yzb0_thumb.jpg

Odesláno
dnes sa idem vecer previest a zasvietim svetlom na lave svetlo a sup ho farba praska, co tak do toho udriet plastidipom? normalne to streknut dipom, je mensia pravdepodobnost ze sa to bude olupovat?

prave zatial drzi..

nemel jsi to malo obrouseny?....chce to vybrousit ten chrom

Odesláno

Driv3rko mam na tebe dotaz... Jak jsi řešil otevírání pátých dveří po zavaření znaku? Dnes jsem měl schůzku s chlapem, co mi to bude dělat (snad jsem to nezakriknul tedkon) a došla mi jedna věc, že jakmile tam dám elektromagnetickej odskok, tak to neodskočí tak abych to mohl pohodlně otevřít.

měnil jsi něco? Třeba ty pístý díky kterým dveře výjíždí nebo jak to tam pak funguje? :D

Odesláno

poviem ti pravdu, ja to este nemam poriesene nijak, otvaram dvere iba ked sklopim sedacky a potiahnem take zeliezko, coskoro to buedem riesit tak uvidim ako to dopadne:)

toto auto ked bude 100 percentne predam a uz sa budem sustredit na gticko:)

Odesláno

aj, tak to jsi mi nepomohl... Škoda, že vymazlený auta končí v rukou někoho, kdo do toho ten čas nedal :( Ale abych pravdu řekl já, tak kdyby moje auto bylo prodejné, tak udělám to samé co ty :D Udělat tohle prodat a koupit další, lepší 306. Jelikož jsem v koupi svojí 306 unáhlil

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...