Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte mam C4 granda 2,0 Hdi a Lexia mi vypisuje takuto trvalu zavadu: Pocitac ridici jednotky motoru neni v rozvodu CAN, auto sa chova normalne ziaden problem s nim zatial nieje, mohol by mi niekto poradit co to znamena a ako by sa dala odstranit tato trvala závada??

Dik

post-37350-14109626210681_thumb.jpg

[upravil dne 12/8/12 19:51 od maty558]

[upravil dne 12/8/12 19:52 od maty558]

Odesláno

Nie vobec sa nedostanem s dia do RJ motora. Vedel by si mi s tym pomoct ako by sa to dalo odstranit? V citroene mi povedali, ze treba vymenit poistkovu skrinu co je v motorovej casti, stoji okolo 200 € + praca, len sa bojim ze to problem neodstrani. Auto je dovezene a myslim si ze su tam stocene km a preto je to nejako odstavene ale aj napriek tomu by som to chcel mat v poriadku.

Dik

[upravil dne 13/8/12 08:49 od maty558]

Odesláno

Chce to zkontrolovat zapojení diagnostické zásuvky. Buď tam může chybět pin, nebo může být přehozený. Na ostatní jednotky se dostaneš? Kdyžtak dej VIN.

Odesláno

Je to docela zvláštní. Podle schemat není vyvedena K line na pin 7 diag. zásuvky. Odtud by se měla diagnostikovat ŘJ motoru. Vše je vedeno po CAN datové sběrnici. Možná by to chtělo zkontrolovat konfiguraci BSI, zda tam není nějaká volba připojení ŘJ motoru po CAN sběrnici.

Odesláno

Honzo vse je v siti CAN - BUS

A kord C4GP........z te mam respekt i ja.:D

Auto ti lsape???

Pokud ano tak neres.

Mas urcite chinu diag .

A drz se toho jak jsem psal uz hodne krat tady.

Pokud ti auto jezdi bez zjevne poruchy tak to proste nerozebirej.

[upravil dne 13/8/12 20:29 od straki007]

Odesláno

OK chalani tak to riesit nebudem , len by som sa rad toho zbavil, dufam straki007 ze ked sa nam podari raz stretnut na tu cestinu tak sa mi na to pozres a zbavis ma toho

Inak vsetkym dakujem za ochotu, a som rad ze su tu taky ludia ako vy.

Dik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...