punkac Odesláno 23. červenec 2013 Odesláno 23. červenec 2013 nevim jak funguje superblokada po mechanické stránce nikdy jsem ten zámek neviděl, nevím jestli má jen jeden motorek nebo dva ale v origo příručce je to myslím popsáno, tak pohledej Citovat
odee Odesláno 23. červenec 2013 Odesláno 23. červenec 2013 TVL, ty to auto snad jednou i zprovozníš Citovat
antik Odesláno 23. červenec 2013 Autor Odesláno 23. červenec 2013 jak zprovozníš, ja jezdim, funguju. ještě poladit aby sani salo vzduch z podběhu a budu ready. Až na drobnosti, jako je zámek. Citovat
antik Odesláno 28. červenec 2013 Autor Odesláno 28. červenec 2013 Co nového? najel jsem na rampu a přidal konečně nalezený chybějící držák výfuku. a vyměnil sponu příruby. Chybějící držák mi našel kamarád, který mi ladil přírubu výfuku mezi turbem a KATem. Spona kterou jsem měnil byla moc malá a podfukovalo mi to tam, protože měl výfuk tendenci se prolamovat. Příště už přijde na řadu vedení z filtrboxu do turba, dam tam zpět to z P406, ale musim mu dodat tu rouruco vede z podběhu do filtrboxu. Citovat
Guest servisman Odesláno 29. červenec 2013 Odesláno 29. červenec 2013 Ani se nedivím, my když měli železnou rampu v práci tak ji musely rozšiřovat To víš auta za 50 let se změnila - rozšířila Citovat
antik Odesláno 29. červenec 2013 Autor Odesláno 29. červenec 2013 tahle naštestí, až na posledních 20 cm, má po té straně hlínu, takže to tolik nevadí. Ale máš pravdu, je to dělaný na škodovky. [upravil dne 29/7/13 09:42 od antik] Citovat
antik Odesláno 29. červenec 2013 Autor Odesláno 29. červenec 2013 jee. takže dnes jsem hořel : a diky tomu přemyšlím, jak vyčistit plastový saní od sajrajtu. Citovat
Guest servisman Odesláno 29. červenec 2013 Odesláno 29. červenec 2013 Co tak pozoruji , já bych asi auto poslal k čertu na rozebrání . Už jen čekám kdy napíšeš že auto shořelo komplet a pak nedostaneš nic. Citovat
antik Odesláno 29. červenec 2013 Autor Odesláno 29. červenec 2013 jo nehořlavé, deka s bordelem. sani bylo tak rozpálený že to od toho chytlo. Takže hodlám tam dát zpět top plastové sání, a to mi nebude ohřejvat vzduch , tak jako to hlinikový sání. Citovat
agresssor Odesláno 29. červenec 2013 Odesláno 29. červenec 2013 Co tak pozoruji , já bych asi auto poslal k čertu na rozebrání . Už jen čekám kdy napíšeš že auto shořelo komplet a pak nedostaneš nic. souhlas no.. Citovat
antik Odesláno 29. červenec 2013 Autor Odesláno 29. červenec 2013 odsoudit auto takhle rychle si dovolit nemuzu. Navic bych za nej prdlajs dostal na dily. tedko je v cajku, krome toho ze mu chybí deka, a v tech vedrech mu to tak dobre nejezdi, protoze sani ma teplotu na uvaření volskýho voka. takže toto vyměním za toto: to bude první krok. další krok bude výměna sání do turba z filtrboxem na puvodní a možná i vyměním chladič vzduchu z Turba, jeslti neni třeba přicpanej. Snad to nebude tak pracný a složitý. [upravil dne 29/7/13 22:27 od antik] Citovat
antik Odesláno 30. červenec 2013 Autor Odesláno 30. červenec 2013 Při výměně parohů jsem zjistil, že mi profukuje EGR do sání furt, takže se nemohu divit, když se hliníkový sání rozžhne a zapálí deku. Opět jsem použil víčko od kompotu, které jsem vystříhl a s ním zaslepil vstup EGRtrubky do sání. Tedko to má opět sílu a nehulí to. I zvuk je lepší. Taky jsem si nainstaloval USB pod palubku, takže si mohu nabíjet svuj S5570 , kde používám NAVI, kameru a popřípadě Radardroid. Takhle ten držák vypadá divně, ale nemohu zrovna nafotit telefon v držáku, když tim telefonem zrovna fotim. Dodatek: USB jsem zapojil na plus po klíčku, protože nevim, jeslti ta elektronika bude ready, když bude neustále pod proudem. A protože tomu nevěřim, tak prot takhle. [upravil dne 30/7/13 18:55 od antik] Citovat
punkac Odesláno 30. červenec 2013 Odesláno 30. červenec 2013 víčko od kompotu je pěkná kravina, ono se to rozteče a dostane se to do válce, sežeň si měděnej plech a udělej to z něj. tloušťka 0,8 až 1 mm více tam nedostaneš Citovat
Guest servisman Odesláno 30. červenec 2013 Odesláno 30. červenec 2013 Taky bych to řešil něčím jiným než dotyčný .Když píše víčko od kompotu tak to je u mne s prominutím magor Citovat
Guest servisman Odesláno 30. červenec 2013 Odesláno 30. červenec 2013 Co tak čtu tak tvoje elektrika je asi pěkný guláš - ty dodělávky a pod. Citovat
antik Odesláno 30. červenec 2013 Autor Odesláno 30. červenec 2013 elektrika neni guláš. Má to svuj řád. Dále. lepší je víčko od kompotu než nic. Sežen, to umí říct každý, ale kde a jak že? Měl jsem tam takovou zátku, která tam původně byla a ta mi zapadla neznámo kam, ale tu jsem zrovna ted náhodou našel a po čtvrt hodině štourání a rozebíraní vytahl. takže ji tam brzo dám. Plech z víčka od kompotu tam dává spousta lidí a nikdy to nikomu nevadilo. Odolá to ohni stejně jako plech měděný, takže slovo magor je silné slovo. Navíc na ulici se nikde žádný plech měděný opravdu neválel. ( nezapomen, že je mnoho druhu víček , slabé až po ty silnější se závitem ) Citovat
Guest servisman Odesláno 30. červenec 2013 Odesláno 30. červenec 2013 mne to povídej kus plechu se dá sehnat všude a není to kus plechu jako jsem kdysy sháněl jako kryt pod motor Citovat
antik Odesláno 30. červenec 2013 Autor Odesláno 30. červenec 2013 a kde například. věř, že to není lehké, navíc pokud hlídáš děti na pískovišti, nemůžeš celý den běhat někde a ptát se po kosku plíšku. Co se týče elektriky, tak to je zrovna něco , o čem mám tucha, tedy nejsem neznalý jak si myslíš. Eketrika dělaná odemne neni a nikdy nebyla fušeřina, takže těm co jsem dělal elektriku si nikdy nestěžovali . A já to samé. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.