Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nevim jak funguje superblokada po mechanické stránce nikdy jsem ten zámek neviděl, nevím jestli má jen jeden motorek nebo dva

ale v origo příručce je to myslím popsáno, tak pohledej

Odesláno

jak zprovozníš, ja jezdim, funguju. ještě poladit aby sani salo vzduch z podběhu a budu ready. Až na drobnosti, jako je zámek.

Odesláno

Co nového?

najel jsem na rampu

m-07hflszp.jpg

a přidal konečně nalezený chybějící držák výfuku.

m-oj75nuhm.jpg

a vyměnil sponu příruby.

m-yrsdquq.jpg

Chybějící držák mi našel kamarád, který mi ladil přírubu výfuku mezi turbem a KATem.

Spona kterou jsem měnil byla moc malá a podfukovalo mi to tam, protože měl výfuk tendenci se prolamovat.

Příště už přijde na řadu vedení z filtrboxu do turba, dam tam zpět to z P406, ale musim mu dodat tu rouruco vede z podběhu do filtrboxu.

Odesláno

Ani se nedivím, my když měli železnou rampu v práci tak ji musely rozšiřovat :D To víš auta za 50 let se změnila - rozšířila :D

Odesláno

tahle naštestí, až na posledních 20 cm, má po té straně hlínu, takže to tolik nevadí.

Ale máš pravdu, je to dělaný na škodovky.

[upravil dne 29/7/13 09:42 od antik]

Odesláno

Co tak pozoruji , já bych asi auto poslal k čertu na rozebrání . Už jen čekám kdy napíšeš že auto shořelo komplet a pak nedostaneš nic.

Odesláno

jo nehořlavé, deka s bordelem. sani bylo tak rozpálený že to od toho chytlo.

Takže hodlám tam dát zpět top plastové sání, a to mi nebude ohřejvat vzduch , tak jako to hlinikový sání.

Odesláno

odsoudit auto takhle rychle si dovolit nemuzu.

Navic bych za nej prdlajs dostal na dily.

tedko je v cajku, krome toho ze mu chybí deka, a v tech vedrech mu to tak dobre nejezdi, protoze sani ma teplotu na uvaření volskýho voka.

takže toto

m-7rhdukux.jpg

vyměním za toto:

m-a5q5gdx.jpg

to bude první krok. další krok bude výměna sání do turba z filtrboxem na puvodní a možná i vyměním chladič vzduchu z Turba, jeslti neni třeba přicpanej.

Snad to nebude tak pracný a složitý.

[upravil dne 29/7/13 22:27 od antik]

Odesláno

Při výměně parohů jsem zjistil, že mi profukuje EGR do sání furt, takže se nemohu divit, když se hliníkový sání rozžhne a zapálí deku.

Opět jsem použil víčko od kompotu, které jsem vystříhl a s ním zaslepil vstup EGRtrubky do sání.

Tedko to má opět sílu a nehulí to. I zvuk je lepší.

m-0chh9kcx.jpg

Taky jsem si nainstaloval USB pod palubku, takže si mohu nabíjet svuj S5570 , kde používám NAVI, kameru a popřípadě Radardroid.

m-f021yq61.jpg

m-931nyylx.jpg

Takhle ten držák vypadá divně, ale nemohu zrovna nafotit telefon v držáku, když tim telefonem zrovna fotim.

Dodatek: USB jsem zapojil na plus po klíčku, protože nevim, jeslti ta elektronika bude ready, když bude neustále pod proudem. A protože tomu nevěřim, tak prot takhle.

[upravil dne 30/7/13 18:55 od antik]

Odesláno

víčko od kompotu je pěkná kravina, ono se to rozteče a dostane se to do válce, sežeň si měděnej plech a udělej to z něj. tloušťka 0,8 až 1 mm více tam nedostaneš

Odesláno

Taky bych to řešil něčím jiným než dotyčný .Když píše víčko od kompotu tak to je u mne s prominutím magor :aut

Odesláno

Co tak čtu tak tvoje elektrika je asi pěkný guláš - ty dodělávky a pod.:D

Odesláno

elektrika neni guláš. Má to svuj řád.

Dále. lepší je víčko od kompotu než nic. Sežen, to umí říct každý, ale kde a jak že?

Měl jsem tam takovou zátku, která tam původně byla a ta mi zapadla neznámo kam, ale tu jsem zrovna ted náhodou našel a po čtvrt hodině štourání a rozebíraní vytahl. takže ji tam brzo dám.

Plech z víčka od kompotu tam dává spousta lidí a nikdy to nikomu nevadilo. Odolá to ohni stejně jako plech měděný, takže slovo magor je silné slovo.

Navíc na ulici se nikde žádný plech měděný opravdu neválel.

( nezapomen, že je mnoho druhu víček , slabé až po ty silnější se závitem ) :roker

Odesláno

mne to povídej :papa kus plechu se dá sehnat všude a není to kus plechu jako jsem kdysy sháněl jako kryt pod motor :aut

Odesláno

a kde například. věř, že to není lehké, navíc pokud hlídáš děti na pískovišti, nemůžeš celý den běhat někde a ptát se po kosku plíšku.

Co se týče elektriky, tak to je zrovna něco , o čem mám tucha, tedy nejsem neznalý jak si myslíš.

Eketrika dělaná odemne neni a nikdy nebyla fušeřina, takže těm co jsem dělal elektriku si nikdy nestěžovali . A já to samé. :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...