Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

spiš bych řekl že to chce na čerpadle ubrat naftu, smrdí nespalena z vejfuku. kdo ale vi kde?

Ví to někdo ?

[upravil dne 13/2/13 19:34 od antik]

Odesláno

nafta se ubírá šroubkem u chcípáku, ale tím to nebude

jde z auta bílej smradlavej kouř po nespálený naftě nebo černej?

Odesláno

ono totiž, když se propálí ta podložka tak může překrýt dírku v hlavě, nafta tam nejde rozprášená (kape tam) a motor cuká, nemá výkon, a jde z něj smrad v podobě bílýho naftovýho kouře

Guest servisman
Odesláno

nevím ale dotyčný co mi psal že má přesah tří válců okolo +0,85 mm a čtvrtý válec je utopen má přesah - 0,12 mm tak bych asi viděl důvod zde.Našel jsem na netu že přesah válcú má míti minimální rozdíl a on má rozdíl skoro 1 mm.

Odesláno

Kolik je otevírací tlak na trysky pro Bosche? Vyčetl jsem, že 175 Bar. Pokud je to pravda, tak základní problém je ten, že jemu trysky otevírají v cca 160. Takže když někdo přehazoval čerpadlo, pravděpodobně nepřehodil vstřiky.

Ale předem upozorňuju, že na tom motoru se udělalo jenom to nejnutnější jinak je zralej na kompletní generálku.

Guest servisman
Odesláno

já mu psal at si sežene jiný motor , bylo by asi nejlepší,nejsem si jist i dokonce jsem mu dával odkaz na jeden

Odesláno

ja tam volal a nikdo to nebral, tak jsem aspon odepsal, a odezva žádná.

Poptávku jsem popdal i jinde..

tady to asi taky udělám.

Mě je jen divný, že před tim rozebráním to jelo normál bez smradu a tedko to má smrad a kašle. myslim si že to by se dalo jistě poupraviti maličkostí, ale nevim přesně jakou.

Kouř mi jde takovej jako když nastartuješ Avii. řekl bych bílá do modra

[upravil dne 13/2/13 20:29 od antik]

Guest servisman
Odesláno

zde by asi pomohl jediný člověk co se hrabe v motorech,ale chce to taky finance.Pokud by byl jiný motor není problém přehodit,ale to chce garaž a ne dělat u baráku,

Odesláno

na to bych se pokusil překecat Lukáš309, ten má i nářadí. tudíž větší potenciál k tomuto.

Tady je kašel toho motoru. je tam vidět hlavně ten kouř.

Klikni zde: ***

[upravil dne 13/2/13 23:06 od antik]

Odesláno

Sorry ale motorem 2.1TD to nebude,hold jsi asi koupil auto totálně před smrtí...a s tím už teď nic nenaděláš,takhle jsi si mohl i naběhnout se stařičkým 1.9TD a nebo i HDI... je to mrzuté ale je to tak.. :(

Odesláno

no jo ale kdo to má vědět, když Romíísek nic nevěděl, nic neznal, auto jelo normálně. Nechápu to.

Příšte pujdu do tráboška a je to.

Odesláno

no jsou 3 varianty.

1.) prodat jak to je a sehnat nějakou levnější plečku

2.)

a: Vyměnit motor 2.1TD a nechat si to

B: Vyměnit za motor 1.9 TD a nechat si to.

3.) opravit motor

asi udělám anketu

[upravil dne 14/2/13 17:55 od antik]

Odesláno

výměnit motor a budeš jezdit dál...;)

proto jdu u starýho auta vzdy do benzínu,je toho mín co se mpůže vysrat a opravy motoru jsou daleko levnější= u dieselu drahý servis...

Odesláno

to vim pro příště.

Možná by bylo dobrý sehnat P406 za levno bez výbavy a tuhle výbavu přeházet do něj, ale to je scifi.

Odesláno
To je ctvrta mooznost osobne bych sehnal motor 2.1td udelal na nem generalku a soupnul ho tam

co to tak muze stat ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...