Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

přední nárazník je rozlámanej, mam černej, nástřik by byl dražší jak cena nárazniku.

Odesláno

Nedělej z toho auto do nevkusu... nech si namíchat sprej a stříkni to doma, vyjde to na pár korun a bude to vypadat stokrát líp, než černý nárazníky :bojim:blicismajlik

Odesláno

co to je na pár korun?

pokud vim tak tam musí bejt nejdřív základovka, pak teprve stříbrná metalíza a pak ještě bezbarvej lak . a to je rychta

ale rád se nechám poučit, jistě bude někdo mít supr nápad.

[upravil dne 16/8/12 18:08 od antik]

Odesláno

a co za ně chceš?

a co přední náraznik?

ten mam z černýho plastu.

[upravil dne 16/8/12 19:08 od antik]

Odesláno

Tak gratuluju ke koupi trošku opožděně.Ale rozhodně ten černej nárazník ne je to hnus.. to radši to nech jak to je.. a pak ten novej nech stříknout do barvy...

Odesláno

noj ale kolik mě to bude stát.

Nevěřim že mě nástřik toho předního nárazniku bude stát pakatel, tedy méně než náraznik.

[upravil dne 16/8/12 19:25 od antik]

Odesláno

tak to mnohokrát převyšuje cenu nárazniku. to neberu.

Možná, že se ale naskytne náraznik ve stříbrné metalíze kterej nebude tak rozlámanej, i když použitej. Pak bych se toho svýho novýho černýho zbavil

[upravil dne 16/8/12 20:04 od antik]

Odesláno
no brzo to vyřeším novým Alarmem, který bude mít 2x DO .

Hodlám ho napojit na stávající centrál.

Kde se nachází jednotka centrálu někdo ví ?

esli to je stejné tak ji máš za kaslíkem u spolujezdce...:papa

Odesláno
tady máš ty prahy.
co za ně chceš?

čoveče to nejsou přídavný lastový prahy že?

[upravil dne 17/8/12 08:40 od antik]

Odesláno

Tak jsem se úspěšně zbavil lepidla po černé samolepě. Trvalo mi to pul hodiny Acetonem než jsem to serval. Takže mě čeká pěkná pakárna, až se vrhnu do sundání těch zbylých samolep.

m-xu23gy9f.jpg

Odesláno

v pod sedačkou jsem objevil nějakou kabeláž a hle, ono káble asi na subwoofer nebo další zesilovač. Jsou tam 2x CINCH a vyveden + a -

tak jsem to hodil do kufru, at vim že to mohu použít.

m-q9qivwfd.jpg

m-c0gbvmtd.jpg

[upravil dne 17/8/12 18:31 od antik]

Odesláno

na klávesnici s kódem se vykašli, je na prd

budíky s teplotou oleje nemáš (jinak to čidlo se dá sehnat jen origo u Pet.ra - nechával mi ho za 2kkč) tak to asi taky padá

ručka jde udělat před barákem, jestli jde ztuha, bývá většinou zarezlý hlavní lanovod od ručky

jestli má auto superblokádu - bude ti fungovat dojetí oken a super zamčení auta (nemělo by jít vyháčkovat, jelikož se odpojí táhla v zámku)

couvačku bych dodělal, káble pěkně stropem a ukazatel přidělal na zrcátko, nechceš samozatmavovací zrcátko? :D

dále bych dodělal ukazatel hladiny v nádržce ostřikovačů a automatické rozsvěcení, tak jak má být origo.

Tu vracecí pružinu z čerpadla neřeš, já tam nic neměl a nikdy mi to nedělalo problémy

jinak gratulace a snad ti bude sloužit, jinak za kolik šla do světa ta 405?

Odesláno

šla za 5 litrupředtim jsemji koupil za 6.Automatické rozsvěcení mám funkční, jen se mi nerozsvítí budiky.Prej to je dělaný tim relátkem jak jest psáno tu na klubu.dále , zjištěno, že ty lanovody co jsou na zadní brzdu jsou upřený o něco a tam je prošoupaná izolace a rezavý to je. takže lanovody pujdou vyměnit.Superblokádu jsem nepochopil. CHci si dodat Alarma a central a zavírání oken které funguje díky DO v klíčku chci řídit tim alarmem. jen bych rád věděl, jak to zavírání oken udělat pokaždým zamknutí automaticky bez ptaní. To budu potřebovat poradit. stačil by mi najít kábl, který dává povel k zavření oken.pak taky doufámže pujde i najít 2 káble na odemčení a zamčení centrálu, abych to napojil na alarma

Jo zrcátko jsem přemejšlel o nějakym jinym, protože tohle co mam je divný.

No něco vymyslim, ale spěchaj tu brzdový lanka, prahy a přední naraznik

[upravil dne 17/8/12 20:27 od antik]

Odesláno

no ono jestli to auto má superblokádu (typ origo centrálu, který se pozná dle dvoutlačítkového origo ovladače), by bylo škoda jí nevyužít

pravděpodobně ji máš, jinak schéma mám doma, který že to je drát, který vede k oknům a ty se dovřou samy (ten bys pak zapojil na tvoji dálku, kterou připojíš i na centrál)

ty lanovody je nemoc 406 - taky jsem to dělal, je s tím opruz, prakticky jsem to dal do kupy jen kvůlivá STK

hele musim makat :D písnu v pondělí, dyžtak se připomeň

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...