laocai Odesláno 10. srpen 2012 Autor Odesláno 10. srpen 2012 No to je navod vidis to som potreboval pocut hehe dikeska asi to tak najskor urobim. Ja sa radsej dvakrat spytam a uistim. Dakujem moc. Citovat
dodo407sw Odesláno 11. srpen 2012 Odesláno 11. srpen 2012 potom sa zastav na Exnarke a sa pochval ako si to spravil Citovat
laocai Odesláno 11. srpen 2012 Autor Odesláno 11. srpen 2012 No ja teraz ale premyslam nad tym prevodnikom pretoze aktivny zosik uz ma v sebe prevodnik a tahal som tam len jeden kabel od zadneho repra ( este ked som mal clio) Tam som mal reproduktory vyskove aj vzdadu a odtial som to tahal. No neviem ci sa na Exnarke nezastavim skor pre nejaku radu. Ty si si to robil sam? Citovat
koblih69 Odesláno 11. srpen 2012 Odesláno 11. srpen 2012 Pokud má Hi-Lo převodní zesík na sobě tak ho můžeš připojit rovnou. Ideální je hned za rádiem aby to nechytalo Brumy (kabel k repro ení totiž stíněný ) . Můžeš ale zkusit i kabel přímo od zadních repro, pokud to bude bez brumu tak ho použij. Citovat
Lada78 Odesláno 11. srpen 2012 Odesláno 11. srpen 2012 Jen pro upresneni zapojeni zesilovacu v aute : 1- Zapojeni bez Hi-Low adapteru primo z vystupu na repro 2- Zapojeni s Hi-Low adapterem primo z vystupu na repro Citovat
Lada78 Odesláno 11. srpen 2012 Odesláno 11. srpen 2012 A pro jistotu i paralelni napojeni. Je to jen tak na rychlo;) A jeste malickost, snaz se dodrzet polaritu od napojeni do Hi-Low adapteru a z nej az do repro pres zesilovac. Vsude ji mas vyznacenou bud zkratkama + -, nebo barevne . tj. pin 1 a pin 4 jsou plusove a pin 5 a pin 8 minusove. [upravil dne 11/8/12 10:46 od Lada78] Citovat
laocai Odesláno 11. srpen 2012 Autor Odesláno 11. srpen 2012 Vdaka za info ako co sa tyka zapojenia na zosik to neje problem, aj ked ja mam aktivny a je to trocha insie kedze zo zosiku uz netaham na subwoofer nic. Zosik mam priamo na bedni s reprom. Ja len privediem singal v starom aute som to tahal od zadneho vyskoveho reproduktora priamo na vstup lebo aktivny zosik ma uz prevodnik v sebe. Citovat
laocai Odesláno 11. srpen 2012 Autor Odesláno 11. srpen 2012 Takze narezem izolaciu a napojim paralelne dalsi kabel na vsetky piny. A takto napojene kable potiahnem az do kufra kde to napojim na chinch koncovky a zasuniem do zosilnovaca. Prevodnik nemusim davat prevodnik uz ma v sebe ten zosik to uz viem. len zapojim L a R na zosik. Citovat
dodo407sw Odesláno 11. srpen 2012 Odesláno 11. srpen 2012 tak ak to ma v sebe prevodnik tak ano... na vsetky piny t.j. + a - ... nemusis zo 4styroch, davas tam len basak tak tak ti staci len mono (ale ak mas na zosiku 4chince tak daj 4...) Citovat
laocai Odesláno 11. srpen 2012 Autor Odesláno 11. srpen 2012 ako vidis mam dva to znamena ze ? Citovat
dodo407sw Odesláno 11. srpen 2012 Odesláno 11. srpen 2012 takze L a R ... to znamena 2 kabliky... tak to napichni bud za radiom do koncovky do plus a minus, alebo priamo na reprak... Citovat
koblih69 Odesláno 11. srpen 2012 Odesláno 11. srpen 2012 Nemá to nějaký přepínač na můstek? Ono provozovat to jen na jeden kanál není pro ten zesilovač moc dobrý. Ten 4 pinový konektor máš? Citovat
Lada78 Odesláno 11. srpen 2012 Odesláno 11. srpen 2012 No tak s tou fotkou je to velka napoveda. Vzal bych 2x dvojlinku, napojil to hned u autoradia, natahl jeden drat na REM z pinu 11, zapojil do zesiku, zapojil plus na baterku a hraje se. Draty protahl v pod plasty u prahu, je to nejjednodussi a hotovo. Prace tak maximalne na 3 hodky i s kavou:) Citovat
laocai Odesláno 11. srpen 2012 Autor Odesláno 11. srpen 2012 Presne tak som to dnes urobil a uz to hraje. Chcelo to sa troska pohrat vyhrat ale vsetko je pekne skryte upratane a hraje to krasne takze hudba ma zelenu. Dakujem Vam vsetkmy za plodne informacie ap omoc pri tomto . A prajem vam pekny zvysok vikendu. Drzte sa Dik moc este raz zajtra to sfotim a hodim foto Citovat
dodo407sw Odesláno 12. srpen 2012 Odesláno 12. srpen 2012 prid potom ukazat ako to hraje... ja som v starom aute mal 30cm bassak 500RMS a rozmyslal som ci ho dam aj do puga, ale tak zatial ee... tak sa neviem rozhodnut, je velmi velky... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.