Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No ja teraz ale premyslam nad tym prevodnikom pretoze aktivny zosik uz ma v sebe prevodnik a tahal som tam len jeden kabel od zadneho repra ( este ked som mal clio)

Tam som mal reproduktory vyskove aj vzdadu a odtial som to tahal.

No neviem ci sa na Exnarke nezastavim skor pre nejaku radu.

Ty si si to robil sam?

Odesláno

Pokud má Hi-Lo převodní zesík na sobě tak ho můžeš připojit rovnou. Ideální je hned za rádiem aby to nechytalo Brumy (kabel k repro ení totiž stíněný ) . Můžeš ale zkusit i kabel přímo od zadních repro, pokud to bude bez brumu tak ho použij.

Odesláno

Jen pro upresneni zapojeni zesilovacu v aute :

1- Zapojeni bez Hi-Low adapteru primo z vystupu na repro

2- Zapojeni s Hi-Low adapterem primo z vystupu na repro

post-37092-14109626193333_thumb.jpg

Odesláno

A pro jistotu i paralelni napojeni.

Je to jen tak na rychlo;)

post-37092-1410962619372_thumb.jpg

A jeste malickost, snaz se dodrzet polaritu od napojeni do Hi-Low adapteru a z nej az do repro pres zesilovac. Vsude ji mas vyznacenou bud zkratkama + -, nebo barevne .

tj. pin 1 a pin 4 jsou plusove a pin 5 a pin 8 minusove.

[upravil dne 11/8/12 10:46 od Lada78]

Odesláno

Vdaka za info ako co sa tyka zapojenia na zosik to neje problem, aj ked ja mam aktivny a je to trocha insie kedze zo zosiku uz netaham na subwoofer nic.

Zosik mam priamo na bedni s reprom.

Ja len privediem singal v starom aute som to tahal od zadneho vyskoveho reproduktora priamo na vstup lebo aktivny zosik ma uz prevodnik v sebe.

Odesláno

Takze narezem izolaciu a napojim paralelne dalsi kabel na vsetky piny. A takto napojene kable potiahnem az do kufra kde to napojim na chinch koncovky a zasuniem do zosilnovaca.

Prevodnik nemusim davat prevodnik uz ma v sebe ten zosik to uz viem. len zapojim L a R na zosik.

Odesláno

tak ak to ma v sebe prevodnik tak ano... na vsetky piny t.j. + a - ... nemusis zo 4styroch, davas tam len basak tak tak ti staci len mono (ale ak mas na zosiku 4chince tak daj 4...)

Odesláno

No tak s tou fotkou je to velka napoveda. Vzal bych 2x dvojlinku, napojil to hned u autoradia, natahl jeden drat na REM z pinu 11, zapojil do zesiku, zapojil plus na baterku a hraje se.

Draty protahl v pod plasty u prahu, je to nejjednodussi a hotovo.

Prace tak maximalne na 3 hodky i s kavou:)

Odesláno

Presne tak som to dnes urobil a uz to hraje.

Chcelo to sa troska pohrat vyhrat ale vsetko je pekne skryte upratane a hraje to krasne takze hudba ma zelenu. Dakujem Vam vsetkmy za plodne informacie ap omoc pri tomto . A prajem vam pekny zvysok vikendu. Drzte sa :)

Dik moc este raz :) zajtra to sfotim a hodim foto :)

Odesláno

prid potom ukazat ako to hraje... ja som v starom aute mal 30cm bassak 500RMS a rozmyslal som ci ho dam aj do puga, ale tak zatial ee... tak sa neviem rozhodnut, je velmi velky...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...