Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

vratil som sa s CHorvatska kde mi prasklo predne sklo .Ake sklo potrebujem a kde ho kupit -vymenit myslym cenu VIN VF36E9HZC21242721 mam GPS aj dažd. senzor DIKI

Odesláno

sekurity neni nahodou polske???

to by som nechcel... riziko optickej vedy, su to lepene skla a onicom...

ked tak tak jedine ppg,

ak je to saint gobain sekurit tak tiez pohoda :-)

Odesláno

Chod do nejakého servisu AutoSklo a oni ti dajú ponuku z ktorej si môžeš vybrať. Mne menili čelné keď prasklo od kameňa, išlo to cez poisťovňu tak som musel ísť do zmluvného servisu, teraz tam mám sklo Pilkington, som spokojný.

[upravil dne 2/8/12 19:49 od Judes]

Odesláno

a vieš, že ani neviem...:myslim

ale už sa to tu niekde preberalo, skús pohľadať

v prvom rade si zisti, či ho tam vlastne máš (podľa VIN v servisboxe), myslím, že sa nemontovalo do všetkých 407

Odesláno

ja ho menil pred rokom...a bez problemov mi to facli cez havarijku alianz....///tel. obednafka na obhliadku /BA racianska/ prisiel som...zopar foto+dajaky lajster vypisat...auto hornet pri hotely g-wan/ci ako sa to pise/....vymena +- 3 hodky a s ich pripoistenim+ hydrolsza naj fasa cena 39+5 ecek......kukal som jak puk....jaj, este som zabudol ze podla poistovni bola cena 591 eur a po amortizacii my poslali cca 250..

[upravil dne 3/8/12 19:12 od strick]

[upravil dne 3/8/12 19:15 od strick]

Odesláno
dnes to bola iba objednavka idem na 6 dni do prace do Prahy takže aš o 9 dni vymena ...ake je to akusticke sklo?

poslal som ti výbavu podľa SB na mail, podľa nej nemáš akustické sklo...:papa:papa

• O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...