davidekcz Odesláno 2. srpen 2012 Odesláno 2. srpen 2012 Jj taky na slovinsko se.u abych platil 30e za pár kiláků. Jezdím cestou, která je ještě o chlup kratší než po dálnici a docela rychlá...i Mariboru se vyhnu Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. srpen 2012 Odesláno 2. srpen 2012 Ja ale doplnim, ze vela ludi sa zdrzi prave na Rakuskej dialnici ... Tento rok uz 3 pripady :/ Jazdy tade na moj vkus asi az moc ludi ... Citovat
davidekcz Odesláno 2. srpen 2012 Odesláno 2. srpen 2012 Já pokaždé vyjiždím cca kolem 19-20 hodiny, jak z CZ tak z HR a nikdy jsem nikde nestal... Podle mě je nejlepší jezdit čistě přes noc Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. srpen 2012 Odesláno 2. srpen 2012 staci jedna bouracka pred nebo v tunelu a je na cekani zadelano..... Jen mam jeste dotaz, riskli by jste jizdu do dubrovniku pres bosnu bez pasu, resp. S proslym pasem? Uvazuju, ze pojedu chvili cesty v kufru Citovat
elton Odesláno 2. srpen 2012 Odesláno 2. srpen 2012 Jj taky na slovinsko se.u abych platil 30e za pár kiláků. Jezdím cestou, která je ještě o chlup kratší než po dálnici a docela rychlá...i Mariboru se vyhnu Jelikoš převážně jezdím na Krk, tak se mě nevyplatí dálnici objíždět a těch 30eček klidně dám. Citovat
ozzy1 Odesláno 2. srpen 2012 Odesláno 2. srpen 2012 Spíš se dobře připravte na dálnici v Rakousku , na dvou místech je omezen počet pruhů kvůli opravám.Jedná se o úseky každý kolem 15 km. Citovat
gedu Odesláno 2. srpen 2012 Odesláno 2. srpen 2012 Jen mam jeste dotaz, riskli by jste jizdu do dubrovniku pres bosnu bez pasu, resp. S proslym pasem? Uvazuju, ze pojedu chvili cesty v kufru neviem ako češi ale my môžeme ísť do bosny a hercegoviny na OP http://www.foreign.gov.sk/sk/cestovanie_a_konzularne_info/cestovne_doklady_a_viza-kam_mozete_cestovat_iba_s_obcianskym_preukazom Citovat
elton Odesláno 2. srpen 2012 Odesláno 2. srpen 2012 Myslím, že my taky můžem. Ale nevím jestli při pohledu na Scratche nebude i pas málo:myslim:D:D:D Citovat
gedu Odesláno 2. srpen 2012 Odesláno 2. srpen 2012 Myslím, že my taky můžem. Ale nevím jestli při pohledu na Scratche nebude i pas málo:myslim:D:D:D tak ja nevím ale veterinárny pas by mohol stačiť :D:D:D Citovat
Laďa Odesláno 2. srpen 2012 Odesláno 2. srpen 2012 http://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/evropa/bosna_a_hercegovina/cestovani/documents.html Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. srpen 2012 Odesláno 3. srpen 2012 Lada: diky za info, mam to vyreseny Elton: pockej ty, na pristi sraz ti i lopata jako ochrana bude malo Citovat
davidekcz Odesláno 3. srpen 2012 Odesláno 3. srpen 2012 Jj taky na slovinsko se.u abych platil 30e za pár kiláků. Jezdím cestou, která je ještě o chlup kratší než po dálnici a docela rychlá...i Mariboru se vyhnu Jelikoš převážně jezdím na Krk, tak se mě nevyplatí dálnici objíždět a těch 30eček klidně dám. No je fakt, že na Krk je asi nejlepší po dálnici, to jo, ale stejně jsou to vydřiduši :D Citovat
ozzy1 Odesláno 3. srpen 2012 Odesláno 3. srpen 2012 To nejsou vydřiduši ale prach obyčejní zloději.Však jim taky EU totálně zastavila prachy na výstavbu dálniční sítě jenom díky tomu , že neudělali známku na 10 dní ale na 7. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.