Dundee Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 Čaute všici \"ajťáci\", mám problém s tabletem... Loni na podzim jsem si koupil tablet Coby Kyros MID7024 přes kolegu z Amazonu. Všechno fungovalo perfektně, ale poslední dobou (moc ho nepoužívám, tak nevím odkdy přesně) mi při pokusu o připojení k AppsLib píše: \"Sorry, but your device is not compatible with AppsLib\". Zkoušel jsem už dvakrát reset továrního nastavení a stejně to nepomohlo. Ze stránek cobyusa.com jsem si stáhnul firmware, ale nejde nainstalovat, protože není novější než ten, který je již v tabletu. Na google play mám zřízený účet a u toho mi stále píše, že k účtu nemám přiřazené žádné zařízení, tam také nevím, co s tím mám dělat. Moc díky za odpovědi P.S.: Prosil bych polopatické odpovědi, v tomhle oboru se moc nevyznám, díky... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 V tom je android? Jo už to vidim. Nastavení/ synchronizace a učty/ přidat učet/ vybereš google zadaš svuj google mail a heslo a po synchronizaci se na google play přihlasiš tim mailem a musi to šlapat U AppsLib nevim jak se tam tvoří učet, ale pravděpodobně ho tam máš, jenže tvuj tablet nevidim v nabidce podporovaných, tam bude asi muset být nějaký podobný aby se to oblblo:myslim Tady je asi řešení - http://www.androidtablets.net/forum/coby-tablets/35819-help-sorry-but-your-device-not-compatible-appslib.html [upravil dne 29/7/12 15:42 od Radek Hurvajz] Citovat
Dundee Odesláno 29. červenec 2012 Autor Odesláno 29. červenec 2012 Na googlu mám klasickej mail seznamovej, přes něj se připojuju k účtu. Takže si budu muset vytvořit nějakej mail na googlu? Jinak stáhl jsem si Google Play, ten mi po spuštění napíše, že není zřízený účet a jestli ho chci zřídit. Dám ANO a nic se neděje Podle toho odkazu už Coby a AppsLib nespolupracujou, proto to nejede, achjo... Citovat
Dundee Odesláno 29. červenec 2012 Autor Odesláno 29. červenec 2012 Tak zatím můžu stahovat přes GetJar, ale není to úplně ono, protože nenabízí tolik aplikací a některý třeba nejdou nainstalovat. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 Musiš si udělat učet na google, gmail, pak se přihlas na google play. https://accounts.google.com/SignUp?service=mail&continue=https%3A%2F%2Fmail.google.com%2Fmail%2F<mpl=default&hl=cs [upravil dne 29/7/12 20:21 od Radek Hurvajz] Citovat
Dundee Odesláno 30. červenec 2012 Autor Odesláno 30. červenec 2012 Tak gmail účet mám, problém s tvořením nebo přiřazením účtu Google play store trvá (dám vytvořit a nic se neděje). Taky jsem koukal, že nemám účet u synchronizace a netušim, jak to vyplnit. Jsou tam kolonky: doména/uživ. jsméno heslo server Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 Už to pišu nahoře. V Tabletu: . Nastavení/ synchronizace a učty/ přidat učet/ vybereš google zadaš svuj google mail a heslo a po synchronizaci se na google play přihlasiš tim mailem a musi to šlapat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.