Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute všici \"ajťáci\", mám problém s tabletem...

Loni na podzim jsem si koupil tablet Coby Kyros MID7024 přes kolegu z Amazonu. Všechno fungovalo perfektně, ale poslední dobou (moc ho nepoužívám, tak nevím odkdy přesně) mi při pokusu o připojení k AppsLib píše: \"Sorry, but your device is not compatible with AppsLib\".

Zkoušel jsem už dvakrát reset továrního nastavení a stejně to nepomohlo.

Ze stránek cobyusa.com jsem si stáhnul firmware, ale nejde nainstalovat, protože není novější než ten, který je již v tabletu.

Na google play mám zřízený účet a u toho mi stále píše, že k účtu nemám přiřazené žádné zařízení, tam také nevím, co s tím mám dělat.

Moc díky za odpovědi ;)

P.S.: Prosil bych polopatické odpovědi, v tomhle oboru se moc nevyznám, díky...

Odesláno

V tom je android?

Jo už to vidim. Nastavení/ synchronizace a učty/ přidat učet/ vybereš google zadaš svuj google mail a heslo a po synchronizaci se na google play přihlasiš tim mailem a musi to šlapat

U AppsLib nevim jak se tam tvoří učet, ale pravděpodobně ho tam máš, jenže tvuj tablet nevidim v nabidce podporovaných, tam bude asi muset být nějaký podobný aby se to oblblo:myslim

Tady je asi řešení - http://www.androidtablets.net/forum/coby-tablets/35819-help-sorry-but-your-device-not-compatible-appslib.html

[upravil dne 29/7/12 15:42 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Na googlu mám klasickej mail seznamovej, přes něj se připojuju k účtu. Takže si budu muset vytvořit nějakej mail na googlu?

Jinak stáhl jsem si Google Play, ten mi po spuštění napíše, že není zřízený účet a jestli ho chci zřídit. Dám ANO a nic se neděje :(

Podle toho odkazu už Coby a AppsLib nespolupracujou, proto to nejede, achjo...

Odesláno

Tak gmail účet mám, problém s tvořením nebo přiřazením účtu Google play store trvá (dám vytvořit a nic se neděje).

Taky jsem koukal, že nemám účet u synchronizace a netušim, jak to vyplnit. Jsou tam kolonky:

doména/uživ. jsméno

heslo

server

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...